COSMINA ADAM biografie, vârstă, înălțime, iubit, wiki instagram oficial

Citește biografia COSMINA ADAM (vârsta 28 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Wiki câți ani are COSMINA ADAM (părinți Daniela și Costel Adam) și cine este iubitul prezentatoarei Acces Direct. Cele mai frumoase poze cu COSMINA ADAM le gasiti pe pagina ei de Instagram @cosmina_adam și vezi dacă s-a iubit cu Valentin Sanfira.

Biografia Cosminei Adam, noua asistenta de la Acces Direct, nu ne oferă public amanunte despre data nașterii, înălțime si zodia artistei Cosmina Adam. Știm doar cu aproximație că vasluianca Cosmina Adam are vârsta de 28 de ani.

Vasluiancă de origine, bruneta Cosmina Adam a studiat la Iași. În cazul ei, muzica este o vocație. A urmat cursurile Universității de Arte doar după ce studiase în prealabil la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”.

De la vîrsta de 14 ani Cosmina Adam cântă muzică populară şi îmbină perfect modernul cu tradiţionalul. Păstrează cu sfinţenie portul popular, iar energia şi învăţăturile şi le culege de la bunicii din satul natal.
cosmina adam biografia wiki iubit data nasterii

Cosmina Adam s-a născut în comuna Solești, judeţul Vaslui. De mică i-a plăcut să cânte. Iniţial, melodiile aflate atunci în vogă, însă, la vârsta de 12 ani, la îndemnul părinţilor, Cosmina Adam a început să cânte muzică populară şi de atunci nu s-a mai lăsat.

Cosmina Adam este la bază violonistă, dar este și solist vocal. Cu vioara în mână a câștigat prin 2010 un concurs de frumusețe.

În timpul studentiei, vasluianca Cosmina Adam a cucerit titlul de Miss Hostes România, si a defilat de multe ori pe podiumurile de modã din Milano, Roma etc.

Ajunsă la studentă Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obţinut chiar şi o catedră, ca profesor de muzică, la o şcoală din judeţul Dolj.

In 2016 Cosmina Adam a scos primul său album, 15 cântece de dragoste, de despărțire, de înstrăinare sau de petrecere.

Despre Cosmina Adam si Ciprian Silasi, o moldoveancã, din Vaslui, si un ardelean, din Sibiu s-a scris și spus ca reprezintă cuplul (muzical) perfect.

Primul proiect muzical al cuplului Cosmina Adam si Ciprian Silasi a fost aparitia primei melodii în duet „Unde-i dragoste si trãiesti cu dor”, piesã a cãrui videoclip este realizat în judetul Vaslui, la pãdurea Chitoc.
wiki poze rare cosmina adam acces direct

De asemenea cuplul Cosmina Adam si Ciprian Silasi au fost vedeta videoclipului piesei „Iubire si război” a artistei Paula Seling.

Acum Cosmina Adam a devenit noua asistentă a emisiunii ”Acces Direct”. Însă cu siguranță, Cosmina Adam nu va renunța la muzică, ea doar va îmbină televiziunea cu spectacolele sale.

Cosmina Adam a început din 1 iulie 2020 o nouă etapă, iar prima intervenție în cadrul emisiunii Acces direct i-a ieșit de excepție.
MAI POTI CITI