ANGELA RUSU biografie, vârstă, dietă de slăbire, înălțime, iubit, copii

Descoperă care este biografia ANGELA RUSU (născută 1974 , Gherla) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ANGELA RUSU (ZODIA RAC) și care este dieta cu care a slăbit. Cele mai frumoase poze cu ANGELA RUSU (înălțimea de 1,70 m) le gasiti pe pagina ei de Instagram @angelarusuartist

Angela Rusu a reușit să slăbească 26 de kilograme în doi ani, iar de la 96 kg cât avea inițial  a ajuns la greutatea de 67 kg și este foarte mândră de reușita ei. Dieta pe care a ținut-o Angela Rusu o s-a bazat pe mai multe etape, pe mai multe feluri de mâncare pe care trebuia obligatoriu să le consume, iar la altele să renunțe de tot.

Cântăreața a ținut să precize că nu mai are deloc voie să consume paste și cartofi, însă chiar dacă la încept a fost destul de greu, ei bine după metabolisul s-a obișnuit.

angela rusu biografie dieta de slabire varsta copii


Conform wiki-ului oficial ANGELA RUSU s-a născut în zodia Racului, în 1974 la Gherla, in județul Cluj și are doua fete (Larisa şi Rebeca). 

Angela Rusu este absolventa a Liceului Teoretic `Ana Ipatescu` din Gherla (sectia Filologie-Istorie) si a Scolii Populare de Arta din Cluj-Napoca (clasa Canto-Muzica populara, prof.Cristina Jiman). Acum urmează cursurile Facultății de Drept.

Debutul oficial al Angelei Rusu in lumea muzicii a avut loc pe 7 martie 2000. A fost angajata a Ansamblului `DOR TRANSILVAN` din Bistrita (2001-2003) .

Angela Rusu a lansat până acum mai multe albume

  • Tăte șogorițele (2001)
  • La multă lume am cântat (2005)
  • Spune-mi tu inima mea (2006)
  • Haideți să ne veselim (2002)
  • De la zaibar oltenesc (2005)
  • Așa este viața
  • Sculați boieri mari - Colinde
  • Joacă omul și bea
  • Dor de mamă, dor de țară


Din biografia personală aflăm că în anul 2017 Angela Rusu s-a măritat (pentru a 4-a oară) în secret, departe de România. Artista a făcut totul public în direct la tv și mărturisește că este mai fericită ca niciodată. Alături de miri au fost și Silviu Prigoană împreună cu soția lui.

Mă mărit și în țară. Daca facem și un botez. Ne dorim foarte mult un copil. Marius (soțul Angelei Rusu) nu a mai fost căsătorit, el nu are copii. Îmi doresc un copil pentru că ne iubim mult. Vreau să am un copil, sa aiba un tata, sa ne bucuram de el, sa il crestem impreuna...”, declara artista la acea vreme.

Angela Rusu a avut o viață presărată de momente dramatice, care au făcut-o să fie mai puternică. 

Divorțuri, pierderea unei sarcini, iar anul trecut, în decembrie, i-a ars salonul de evenimente în care investise 650.000 de euro. Totuși, cea mai mare bucurie o are din partea celor două fiice ale ei, Larisa și Rebeca.

Larisa, fata cea mare a Angelei Rusu a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, și profesează ca psiholog. 

Este căsătorită de trei ani și locuiește la Sibiu cu soțul ei.  Cât despre mezina familiei, Rebeca are 18 ani și se pregătește să susțină Bacalaureatul în 2021.
MAI POTI CITI