VENTILATOR turn TROTEC TVE 30 T păreri forum. Prețuri reduse la promoție.

VENTILATORUL turn Trotec TVE 30 T, Debit 1787 m3 / h are parte de păreri bune pe forumuri în primul rând datorită raportului preț / calitate foarte atractiv care îl face ideal pentru zilele caniculare de vară când avem nevoie de o răcorire accesibilă.

Prețul de bază a Ventilatorului turn Trotec TVE 30 T este de 299 lei dar, acesta poate ajunge să fie redus până la 196 lei în diverse promoții.

Să ne facem, așadar o părere despre caracteristicile și specificațiile tehnice ale Ventilatorului turn Trotec TVE 30 T așa cum reies ele din manualul de utilizare care însoțește produsul.

Cu ventilatorul turn TVE 30 T putem să facem față oricărei canicule din verile fierbinți.

Ventilatorul compact TVE 30 T reunește un design deosebit și un debit mare de aer - iar aceasta într-un spațiu foarte restrâns.În comparație cu celelalte ventilatoare cu rotor, modul de funcționare al ventilatorului turn se bazează pe rotația în jurul propriei axe.

Ventilarea se produce cu o economie de spațiu prin rotirea în interior a unei construcții cu lamele din interiorul aparatului, debitul de aer se propagă pe întreaga înălțime a ventilatorului.

Timpurile în care foile de hârtie de pe masa de birou zburau în toate părțile sunt acum apuse: ventilatorul Trotec TVE 30 T produce un efect răcoros sub nivelul de înălțime al mesei.

Viteza de suflare a aerului se poate regla în trei trepte de viteză, în funcție de temperatura din încăpere și de tăria debitului de aer.

Oscilația automată de 80° (curentul de aer pendulează automat) se îngrijește pentru o aerisire optimală în încăpere.

Ventilatorul turn TVE 30 T face o figură bună nu numai vizual ci oferă o răcire economicoasă față de celelalte soluții de răcire cum ar fi aparatele de aer condiționat mobile.

Ventilatorul turn Trotec TVE 30 T se livrează gata montat și pregătit de funcționare. 

Setările parametrilor se fac pe partea de sus a aparatului iar oscilațiile se adaptează în funcție de viteza de ventilație aleasă.

VERIFICA AICI PRETURILE ACTUALIZATE

Pentru o bună stabilitate și o funcționare silențioasă ventilatorul Trotec TVE 30 T are un picior rotund.

Specificații tehnice VENTILATOR turn TROTEC TVE 30 T  din manualul de utilizare cu instrucțiuni de folosire:

  • Putere nominală (W): 45
  • Debit aer: 1787 m³/h
  • Viteza de ieșire a aerului: 3,77 m/s
  • Trepte de viteză a suflantei: 3
  • Alimentarea: 220-240 V/50 Hz
  • Lungimea cablului de alimentare (m): 1,9
  • Priza: CEE 7/16
  • Treapta max. - distanța 1 m (dB(A)): 60
  • Dimensiune L x l x Î (mm): 240 x 240 x 760
  • Greutate (kg): 3
MAI POTI CITI