YEASTROL pareri forum spray pentru candida: functioneaza atat pentru femei cat si pentru barbati.

Sa ne facem o părere despre Yeastrol Spray un produs homeopat, care în comentariile de pe forumuri este considerat a fi cel mai bun de pe piață la ora actuala, un spray pentru candida care funcționează atât la femei cât și pentru bărbați.

Experții în tratamente homeopatice au combinat in compoziția Yeastrol Spray (pret aproximativ 129 lei) 12 ingrediente pentru a lupta nu doar împotriva pruritului ci si a celorlalte simptome supărătoare pe care infecția cu candida le are fără a avea efecte secundare si contraindicații.

Distributia părerilor si a comentariilor despre Yeastrol spray pentru candida de pe forumurile cu topicuri despre yeastrol homeopat farmacia tei, tratament homeopat candida, yeast candida control spray:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5
YEASTROL pareri forum remedii homeopate candida

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,10 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,80 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele homeopatice: 4,30 din 5

Yeastrol este rapid absorbit de corpul dumneavoastră, doar prin sprayerea de doua ori sublingual, de trei ori pe zi.

Ingredientele din compozitia Yeastrol au fost special selectate pentru abilitatea acestora de a ataca multiplele simptome ale infectiei cu candida care afecteaza atat barbatii cat si femeile.

Yeastrol este 100% natural, sigur care nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efecte secundare.

Fiecare ingredient a fost folosit pentru a usura discomfortul si pentru a trata multiplele simptome asociate infectiei cu candida.

Metoda de administrare sublinguala a Yeastrol-ului este una preferata in randul medicamentelor homeopatice.

Mai jos va prezentam ingredientele din compozitia spray-ului homeopatic Yeastrol si simptomele care le trateaza. 

Atentie: aceste simptome pot apărea si la dumneavoastră dar nu neaparat toate la un loc si cu aceeasi gravitate.

a) Borax 30C Ajuta la probleme de diaree, gaze si ulceratii ale suprafetelor mucoase.

b) Candida Albicans 12X Un remediu pentru infectiile fungice cauzate de Candida Albicans

c) Kreosotum 30C Pentru amenoree la femei si senzatie de iritare a prostatei la barbati; trateaza durerile epigastrice; calmeaza urinarile fierbinti; usureaza simptomele de mancarime si arsura la nivelul ochilor, urechilor si a talpilor de la picioare.

d) Mercurius Cyanatis 30C Folosit pentru tratarea difteriei, si a gatului inflamat cronic; trateaza ulceratiile alb-gri de pe limba si de pe obraji pe interior; imbunatateste senzatiile de slabiciune fizica severa.

e) Mercurius sulphuratus ruber 30C (Cinnibar) Usureaza senzatiile de caldura, roseata si umflare a fetei, in special in jurul ochilor; ajuta la vindecarea ulceratiilor din gat sau cavitatea bucala; de ajutor impotriva mancarimilor violente, in special la nivelul incheieturilor. 

f) Candida parapsilosis 12X Un remediu pentru infectiile fungice si simptomele candidozei

g) Echinacea Augustifolia 3X (Purple Coneflower) Folosita in homeopatie pentru a trata diverse tipuri de febra, incluzand febra tifoida si dizinteria. Indicata in infectii persistente; usureaza problemele de albire a suprafetei limbii si acumularea de mucus in gat; ajuta la indepartarea durerilor abdominale si a gazelor; urinarii frecvente cu senzatie de arsura; senzatie de energie scazuta.

h) Nitricum acidum 30C Usureaza mancarimile de pe piele; ajuta la vindecarea ulceratiilor si a fisurilor membranelor mucoase de la nivelul gurii; de asemenea ajuta la emisiile dureroase de urina si evacuarile dificile/neregulate; trateaza raguseala si tusea, respiratiile scurte si palpitatiile de inima; calmeaza excitabilitatea nervoasa, transpiratiile nocturne si insomnia.

e) Pyrogenium 200C Ajuta la restabilirea florei intestinale si asista digestia; trateaza infectia care da si simptome de febra si alte simptome septice; de asemenea ajuta la usurarea mancarimilor si eczemelor.

f) Thuja occidentalis 30C (Arbor Vit) - Tuia, arborele vietii Usureaza senzatiile de arsura din anus, hemoroizi umflati si mancarimi de la nivelul uretrei; de asemenea trateaza tusea persistenta cu mucus, sau tusea provocata de gadilituri de la nivelul gatului. Pentru barbati: usureaza mancarimea de la nivelul organelor genitale.

g) Baptista Tinctoria 3X (Wild Indigo) O senzatie de arsura cand urinati; usureaza balonarea si distensia intestinelor, precum si dureri de cap, gat uscat, dureri si inflamatii in corp - in special la nivelul gatului si la nivelul spatelui in partea de jos; indeparteaza senzatia de moleseala.
MAI POTI CITI