TOP cele mai bune BRĂȚĂRI fitness FITBIT cu păreri bune pe forumuri calitate / prețuri

Cele mai bine brățări fitness FitBit care beneficiaza de cele mai multe păreri pozitive pe forumuri și în magazinele online.

1) Bratara fitness Fitbit Inspire

Părerea comentariilor despre brățara fitness Fitbit Inspire

♦ Utilitatea produsului: 4,25 din 5
♦ Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5
♦ Este produsul usor de utilizat: 4,35 din 5
♦ Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
♦ Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5
♦ Au avut altii o experienta buna cu Fitbit Inspire: 4,30 din 5

Brățara fitness Fitbit Inspire monitorizeaza numarul de pasi, distanta, minutele active si caloriile arse pe parcursul intregii zile, astfel incat sa iti poti atinge obiectivele de sanatate si sport.

pareri forumuri bratara fitness fitbit inspire

Fitbit Inspire utilizeaza tehnologia SmartTrack pentru a recunoaste in mod automat antrenamente precum plimbari, sesiuni de inot si alergare, plimbari cu bicicleta si altele. Toate datele sunt inregistrate in aplicatia Fitbit.

Cu o autonomie a bateriei de pana la 5 zile, Fitbit Inspire monitorizeaza atat activitatea din timpul zilei, cat si pe cea din timpul noptii.

Functia de monitorizare continua a ritmului cardiac te ajuta sa iti evaluezi mai corect numarul de calorii consumate, nivelul ritmului cardiac, stagiile de somn si sa iti dozezi efortul in timpul antrenamentului.

Cu ajutorul acestui tracker utilizatorii isi pot imbunatati calitatea somnului. Fitbit Inspire te ajuta sa iti stabilesti obiective clare, sa iti setezi alerte pentru ora recomandata de culcare si alarme silentioase pentru a te trezi mai usor.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

2) Bratara fitness Fitbit Charge 4

Părerea comentariilor despre brățara fitness Fitbit Charge 4

♦ Utilitatea produsului: 4,25 din 5
♦ Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,15 din 5
♦ Este produsul usor de utilizat: 4,30 din 5
♦ Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
♦ Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
♦ Au avut altii o experienta buna cu  Fitbit Charge: 4,35 din 5

Cu trackerul Fitbit Charge 4 poti depasi orice limita. Acest tracker rezistent la apa are o multime de functionalitati care te vor ajuta sa iti intelegi mai bine corpul si sa te concentrezi pe antrenamente de calitate: GPS integrat, Zone de Minute Active, noi tipuri de exercitii, monitorizarea somnului. In plus, ai optiunea de plata Fitbit Pay si o autonomie a bateriei de peste 7 zile.

Datorita GPS-ului integrat iti poti lasa telefonul acasa si poti explora locuri noi, urmarind ritmul si distanta direct pe tracker. De asemenea, la finalul antrenamentelor poti sa descoperi efortul depus in aplicatie, la sectiunea Harta intensitatii antrenamentelor.

opinii comentarii forum bratara fitbit charge 4


Brățara Fitness Charge 4 utilizeaza cei mai avansati senzori de puls, astfel incat sa iti monitorizezi eficient consumul zilnic de calorii, zonele de ritm cardiac, minutele active. Cu ajutorul acestor date iti vei intelege mai bine organismul.

Descopera informatii personalizate despre sanatatea ta, activitatea fizica si calitatea somnului. Alege-ti modele din comunitatea Fitbit, participa la provocari si monitorizeaza-ti progresul!

VEZI AICI OFERTELE ȘI PREȚURILE

3) Bratara fitness Fitbit Charge 3, NFC

Părerea comentariilor despre brățara fitness Fitbit Charge 3 cu NFC

♦ Utilitatea produsului: 4,30 din 5
♦ Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,25 din 5
♦ Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5
♦ Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5
♦ Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
♦ Au avut altii o experienta buna cu Fitbit Charge 3: 4,30 din 5

Brățara fitness Charge 3 utilizeaza senzorii si algoritmii avansati pentru a obtine informatii detaliate ale inimii.

Utilizati Fitbit 3 cu aplicatia Fitbit pentru a urmari simptomele, inregistra si pentru a estima perioadele de ovulatie si fertilitate.

Vedeti cat timp aveti un somn adanc si somn REM si obtineti informatii personalizate pentru a afla cum puteti avea o odihna mai buna.

Aflati cand sunteti in modul Fat Burn, Cardio sau Peak pentru a profita la maxim de fiecare antrenament.

Baterie cu durata de pana la 7 zile - Durata de viata a bateriei indelungata, pastreaza informatii esentiale pe durata de zi si noapte. Difera in functie de utilizare si de alti factori.

Un ecran tactil clar si inteligent - Afisajul mare si iluminat, se adapteaza automat la conditiile de iluminare din exterior si interior, astfel incat sa puteti vedea cu usurinta statistici in orice moment al zilei si oriunde.

Design usor si rezistent - Utilizand aluminiu din industria aerospatiala, cu carcasa neteda si Corning Gorilla Glass 3, Fitnit Charge 3 este confortabilă si durabilă.
MAI POTI CITI