Recenzie 1101 TESTE grilă și probleme de ECONOMIE cu rezolvări. Biblioteca PDF online economie.

1101 Teste grila si probleme de economie cu rezolvări recenzii, comentarii, cele mai bune preţuri, unde găsesc format pdf, cărți economie pentru facultate, bibliotecă online economie, librărie ASE.

Cartea cele 1101 teste grila de ECONOMIE cu rezolvările lor, de CONSTANTIN GOGONEAȚĂ, BASARAB GOGONEAȚĂ va va conduce prin lumea conceptelor, formulelor, problemelor științei pe care trebuie sa o îndrăgiți, fiindcă studiul si apoi aplicarea ei sunt fundamentul unor frumoase si utile profesiuni.

In fiecare an, tot mai multe vise, idealuri, speranțe se îndreaptă spre învățământul economic universitar, deoarece tot mai multi tineri isi doresc sa devina întreprinzători, oameni ai marilor afaceri, manageri, experți contabili, comisari ai Gărzii financiare, diplomați, consilieri, demnitari etc.

1101 TESTE grilă și probleme de ECONOMIE recenzie carte economie pentru facultate


In fiecare an, mii de tineri se pregătesc cu seriozitate pentru admiterea in învățământul universitar, înscriindu-se intr-o competiție puternica, dura, dar care le oferă șansa unui loc mai bun in societate. De aici, manifestarea unui interes deosebit pentru cartea de specialitate, cu informații științifice necesare unei pregătiri temeinice.

Cartea celor „1101 de teste grila de Economie“ este construită cu truda si experiența mai multor ani si are la baza câteva ediții de succes ale celor 500, 600, 700, 800, 900 si 1101 de teste grila.

Lucrarea este destinata atat candidaților la admiterea in învățământul superior economic, juridic si tehnic, cat si studenților care doresc sa învețe teoria economiei de piață.

De asemenea, o recomandam tuturor acelora care susțin licența in economie sau se perfecționează in marketing, management, finanțe, contabilitate, drept, inginerie economica etc.

Dupa însușirea unor cunoștințe elementare de teorie economica moderna parcurgând fie manualul de admitere, fie alte cursuri si studii, rezolvarea testelor contribuie la fixarea celor mai importante noțiuni, conexiuni si legitati economice si la formarea unei gândiri si culturi de specialitate.

Cartea 1101 TESTE grilă și probleme de economie cu rezolvări poate fi lucrata mai ușor daca in prealabil vor fi parcurse testele si problemele din cartea intitulata „Metoda de învățare rapida si eficienta a Economiei“ apărută la aceeasi editura.

Cele 11 capitole ale cărții  1101 TESTE grilă și probleme de economie cu rezolvări cuprind teste cu un singur răspuns, din cele notate cu a, b, c sau a, b, c, d, e si teste al căror unic răspuns A, B, C sau D este de fapt un grupaj care include toate variantele corecte.

Pentru a controla gradul de cunoaștere a categoriilor, relațiilor si legităților învățate, se poate alege, de exemplu, un număr de cinci seturi a cate zece teste din oricare parte a lucrării notând cu un punct fiecare problema rezolvata.

La 50 de probleme pentru care se acorda circa 2 ore de lucru, calificativele sunt următoarele: 

➤ foarte bine pentru 45-50 de puncte,

➤ bine pentru 40-45,

➤ satisfăcător pentru 35-40,

➤ slab sub 30 de puncte.

O pregătire excepțională au elevii sau studenții care rezolva în 3 ore 10 seturi a câte 10 probleme.

Înscriind in partea dreapta a fiecărui test ideea sa principala, va ajutam, dragi cititori, sa selectați problematica pe care vreți sa o urmăriți si sa o rezolvați.

Testele de economie au fost deja experimentate si rezultatele foarte bune obținute de toti elevii si studenții care le-au rezolvat i-au ambiționat pe autori sa publice aceasta lucrare, intr-o noua ediție, îmbunătățită, oferind si rezolvările problemelor de economie mai dificile.

VERIFICA AICI PRETURILE

Aceasta carte este dedicată tuturor profesorilor care, cu dragoste si talent, pregătesc generațiile de economiști ai acestui mileniu.

Cartea  1101 TESTE grilă și probleme de economie cu rezolvări este un dar pentru elevii si studentii studioși si ambițios fiind o cheie la poarta succesului profesional.
MAI POTI CITI