OANA ZAMFIR biografie, vârstă, zodie, înălțime, iubit prezentatoare la Digi 24

Descoperă care este biografia Oana Zamfir (data nașterii 10 iulie 1991) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Oana Zamfir (zodia Rac). Cele mai frumoase poze cu Oana Zamfir  le găsiți pe pagina ei de Instagram @oana.zamfir

Conform biografiei, pentru Oana Zamfir (născută în Brașov), Digi 24 a fost o variantă, dar a fost şi alegerea perfectă, firească, după 3 ani de radio în care simțea că nu face destul.

Oana Zamfir (a cărei vârstă și implicit zodie nu o cunoaștem) este foarte apreciată de colegii ei din presă, mai ales că până la intervenția nefericită, (l-a întrebat pe Marian Munteanu, dacă a fost în Piața Universității la manifestațiile din iunie 1990) prezentatoarea a avut o activitate jurnalistică impecabilă şi se vede că este foarte bine pregătită.

oana zamfir digi 24 biografia varsta inaltime iubit


Prima care şi-a dat seama de talentul Oanei Zamfir a fost chiar educatoarea, care a rămas surprinsă să vadă un copil de 5 ani că memorează perfect o poezie cu mai mult de 10 strofe. Educatoarea a dus-o la primul concurs de talente pentru copii. De acolo, Oana Zamfir s-a întors cu premiul întâi.

Desenul animat preferat din copilărie a fost „Sailor Moon", eroina care salva lumea de forțe malefice.

La vârsta de 10 ani Oana Zamfir a avut primul contact cu televiziunea, la o emisiune-concurs la care a decis singură să se înscrie pentru că era pasionată de filme.

În primul an de liceu Oana a luat cursuri de actorie. A jucat într-un scurtmetraj şi a primit primul sfat de la un celebru actor: „Dacă te faci actriţă, să nu te duci la Bucureşti, în jungla aia”.

Momentul alegerii facultăţii a fost unul cât se poate de dificil pentru prezentatoarea Digi 24. Instinctul îi spunea să meargă “la actorie, în Bucureşti”, raţiunea îi spunea să rămână în Braşov, deoarece intrase deja la Litere.

Dar nu fost nici una nici alta. Oana Zamfir a ajuns studnetă la ”Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării” din București.

După absolvirea facultății și 3 ani de radio în care a fost reporter de teren, redactor şi prezentator de ştiri  Oana Zamfir a fost chemată la Digi24 să dea o probă pentru prezentator meteo, apoi pentru horoscop, dar până la urmă locul ei a fost la ştiri.

După lansarea Digi24, pe 1 martie 2012, Oana Zamfir a prezentat matinalul de weekend. Au urmat ştirile din cursul săptămânii, pe parcursul anilor, chiar tronsonul de seară, iar din 2015 şi până în prezent Oana Zamfir apare în fiecare zi la Digi24 de la 10 la 13.

Filmele şi muzica sunt pentru Oana Zamfir marile ei iubire, la care nu renunţă nici în ruptul capului.

Îşi doreşte, în schimb să reuşească să acorde mai mult timp pasiunilor ei, familiei şi prietenilor şi să reuşească mereu, indiferent de context, să rămână o persoană autentică
MAI POTI CITI