Biografia Özge Yağız aka REYHAN din serialul JURAMANTUL, zodie, vârstă, iubit

Vezi care este biografia OZGE YAGIZ și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are OZGE YAGIZ. Cele mai frumoase poze ale OZGE YAGIZ le găsiți pe pagina ei de Instagram @ozgeyagizz

Publicul din lumea intreaga s-a îndrăgostit de actrita OZGE YAGIZ dupa ce a vazut-o jucand personajul REYHAN in serialul "YEMIN" aka "THE PROMISE" aka JURAMANTUL.

Actrita este deja populara in INDIA, PAKISTAN si in TARILE ARABE.

Care este povestea ei de viata si cum de a ajuns atat de rapid in atentia publicului. OZGE YAGIZ s-a nascut la ISTANBUL la 19 aprilie 1997. Are o relatie apropiata cu părinții si sora sa.

OZGE YAGIZ a atras atenția producătorilor  prin frumusețe si talent .Are înălțimea de 1,69 m si greutatea de 52 de kilograme. Nu degeaba are o silueta  zvelta e pasionata de sport. Este in zodia BERBEC.

OZGE YAGIZ biografie varsta zodie

Este practic actrița perfectă pentru personaje ingenue. Un chip inocent , par bogat  bruneta acum dar culoarea naturala este  saten.

Criticii au fost impresionați de expresivitatea actriței.

Este activa in branșa din 2017. A jucat in doua seriale si deja se anunta  a fi o actrita care promite. In 2018 a jucat-o pe ZELIHA in serialul "ADINI SEN KOY."

In 2019 i se ofera rolul REYHAN in serialul YEMIN aka THE PROMISE aka JURAMANTUL.

Personajul REYHAN a ajutat-o pe OZGE YAGIZ sa atraga atentia publicului si a criticilor. Si este tanara are varsta de 23 de ani este la început de cariera.

A absolvit UNIVERSITATEA din BASKENT specializarea "STIINTELE COMUNICARII". A  urmat cursuri de actorie la STUDIO 10.

Este îndrăgostită de FRANȚA si orașul ei favorit este PARISUL.II place sa gateasca cand are timp. Filmul preferat este "TITANIC" iar actorul favorit este LEONARDO DI CAPRIO.

Pasionata de muzica, plimbari, înot si arta fotografica .Desertul favorit este ciocolata.

Fanii actriței s-au întrebat care este motivul pentru care a părăsit serialul la finalul celui de-al doilea sezon?

Unii spun ca OZGE YAGIZ a dorit sa se indeparteze de partenerul ei din serial  GOKBERK DEMIRICI.  Da, unii cred ca s-ar fi nascut intre ei o poveste de dragoste iar producatorii le-au spus ca trebuie sa isi tina povestea la secret.

Asa sa fie ? Nu prea cred. Mai degrabă ambitioasa OZGE YAGIZ a stat si s-a gandit la ce trebuie sa faca mai bine pentru viitorul ei.

E la început de drum si orice pas trebuie gandit. Actrița le-a mulțumit fanilor si echipei. Si, OZGE YAGIZ a cucerit publicul si a trecut mai departe.

Producatorii fusesera instiintati de OZGE YAGIZ inca din luna ianuarie 2020 ca nu va mai continua sa apara in proiectul JURAMANTUL.

OZGE YAGIZ s-a gandit la o strategie pentru cariera sa si se pare ca nu doar banii mai multi au cantarit in decizia luata.

Presa vorbeste ca OZGE YAGIZ a dat lovitura a primit o oferta de nerefuzat si bineinteles ca aceasta oferta a venit la pachet cu un salariu mai bun de zece ori  mai mare ca   salariul pe care l-a castigat de pe urma prestatei ei in serialul JURAMANTUL.

Publicul este dezamăgit dar ea s-a gandit la ce ii este ei bine si nu e de condamnat.

OZGE YAGIZ a primit oferta  de a juca in serialul fenomen "KURULUS  OSMAN" al carui protagonist este  faimosul BURAK OZCIVIT.

E clar ca asta înseamnă ca va primi mai multa atenție din partea criticilor  dornici sa o vada într-o noua partitura.

OZGE YAGIZ wiki poze instagram


E un adevarat noroc sa apari într-un serial  cu asa mare audienta. Si un salt in evolutia de actrita. Deocamdată OZGE YAGIZ așteaptă  sa înceapă filmările la anul.

OZGE YAGIZ  e decisa sa devina o actrita profesionista al cărui talent sa fie aplaudat de public.

In curand publicul roman va avea ocazia sa o vadă pe tanara actrita OZGE YAGIZ in rolul care a adus-o in atenția publicului.

Si e clar după apariția in serialul KURULUS OSMAN e posibil sa aflam ca tanara OZGE YAGIZ si-a gasit si un iubit.

A fost o mișcare înțeleaptă din partea actriței de a nu lasa publicul sa afle daca a fost sau este îndrăgostită.

Sau o miscare excelenta de marketing si PR. Un lucru e sigur  vom mai auzi de actrita OZGE YAGIZ.
MAI POTI CITI