Magda Palimariu -WIKI de prezentatoare meteo

MAGDA PALIMARIU este una din prezentatorele METEO pe care le urmaresti cu placere. In special barbatii cred ca sunt incantati sa imbine utilul cu placutul. Ce poate fi mai relaxant decat sa fii informat de o blonda sexi?

Blonda s-a nascut la SIBIU de aceea a primit o educatie riguroasa dar nu stricta. A terminat LICEUL PEDAGOGIC si apoi a facut studiile universitare la Cluj. A absolvit Facultatea de LITERE.

Si cum s-au impacat studiile de literatura cu sportul si televiziunea? Se pare ca bine chiar foarte bine. MAGDA PALIMARIU a gasit in capitala jobul visat si jumatea sufleteasca.

Au trecut ceva ani de cand Magda a intrat in ograda unei televiziuni de top pe care azi o considera o a doua familie. Sa stiti ca nu e chiar o bagatela sa fii prezentatoare de meteo. Iar directul te mentine in priza.
Biografie de Vedeta TV - Magda Palimariu
MAGDA PALIMARIU si-a facut loc si in topul celor mai frumoase prezentatoare. Practica sportul in mod regulat si isi mentine cu usurinta silueta care starneste pasiuni. Numai iubitul de la Trupa SIMPLU se poate bucura de frumusetea ei.

Atunci cand timpul le permite MAGDEI si lui IONUT le place sa evadeze la munte sau sa calatoreasca in cele mai neobisnuite locatii.

Sunt doi tineri frumosi si ocupati. Magada cu televiziunea si Ionut cu muzica, concertele si turneele prin tara. Isi traiesc povestea de dragoste in liniste si discretie. Nici nu se putea alfel avand in vedere ca MAGDA este o femeie fidela. Toate legaturile ei au fost de durata cel putin asa spune ea.

Si nu am avea motive sa nu o credem. Magdei ii place parfumul ANGEL pe care nu l-a schimbat de 4 ani incoace. Spune ca i se potriveste. Ionut e cel care poate sa spuna daca asa e.

Ca oricarei femei ii place moda dar nu e addicted de shopping. Si nici nu ar cheltui o avere pe haine. Dca si atunci cand poate Magda prefera sa ajute oamenii in nevoie. Este si generoasa.
Singura extravaganta este o geanta de firma pe care a primit-o cadou de la prieteni. Altfel Magda nu ar fi dat atata banet pe o geanta fie ea si de fite.

Ce putem spune? Ne place de MAGDA PALIMARIU! Primavara pare ca se grabeste atunci cand o zareste prezentand starea vremii. Iar noua ne aduce soarele in suflet.


Comentarii