Magda Pălimariu WIKI de prezentatoare meteo, vârstă, înălțime, zodie

Vezi care este biografia Magda Pălimariu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii (20 August 1979) . Câți ani are Magda Pălimariu (zodia Leu). Cele mai frumoase poze cu Magda Pălimariu le găsiți pe pagina ei de Instagram @magdapalimariu

MAGDA PĂLIMARIU este una din prezentatoarele METEO pe care le urmărești cu plăcere. In special bărbații cred ca sunt incantați sa imbine utilul cu plăcutul. Ce poate fi mai relaxant decât sa fii informat de o blonda sexi?

Blonda s-a născut la SIBIU de aceea a primit o educație riguroasa dar nu stricta. A terminat LICEUL PEDAGOGIC si apoi a făcut studiile universitare la Cluj. A absolvit Facultatea de LITERE.

Si cum s-au împăcat studiile de literatura cu sportul și televiziunea? Se pare ca bine chiar foarte bine. MAGDA PĂLIMARIU a gasit in capitala jobul visat și jumătatea sufleteasca.

Au trecut ceva ani de cand Magda a intrat in ograda unei televiziuni de top pe care azi o considera o a doua familie. Sa stiti ca nu e chiar o bagatela sa fii prezentatoare de meteo. Iar directul te mentine in priza.
Biografie de Vedeta TV - Magda Palimariu
MAGDA PALIMARIU si-a facut loc si in topul celor mai frumoase prezentatoare. Practica sportul in mod regulat si isi mentine cu usurinta silueta care starneste pasiuni. Numai iubitul de la Trupa SIMPLU se poate bucura de frumusetea ei.

Atunci când timpul le permite MAGDEI si lui IONUT le place sa evadeze la munte sau sa călătorească in cele mai neobisnuite locatii.

Sunt doi tineri frumoși si ocupați. Magada cu televiziunea si Ionut cu muzica, concertele si turneele prin tara. Isi trăiesc povestea de dragoste in liniște si discreție. Nici nu se putea alfel avand in vedere ca MAGDA este o femeie fidela. Toate legăturile ei au fost de durata cel putin asa spune ea.

Si nu am avea motive sa nu o credem. Magdei ii place parfumul ANGEL pe care nu l-a schimbat de 4 ani incoace. Spune ca i se potriveste. Ionut e cel care poate sa spuna daca asa e.

Ca oricarei femei ii place moda dar nu e addicted de shopping. Si nici nu ar cheltui o avere pe haine. Dca si atunci cand poate Magda prefera sa ajute oamenii in nevoie.

Este si generoasa. Singura extravaganta este o geanta de firma pe care a primit-o cadou de la prieteni. Altfel Magda nu ar fi dat atata banet pe o geanta fie ea si de fite.

Ce putem spune? Ne place de MAGDA PALIMARIU! Primavara pare ca se grabeste atunci cand o zareste prezentand starea vremii. Iar noua ne aduce soarele in suflet.
MAI POTI CITI