BANCURI pentru copii de 10 - 12 ani. Glume pentru copii amuzante, haioase si scurte fără prostii.

O colecție de bancuri și glume amuzante pentru copii de 10 - 12 ani, bancuri amuzante cu Bulă sau fără, bancuri pentru copii cu animale, cu școala. Glume scurte și lungi, seci și amuzante pentru toate vârstele.

Cele mai amuzante bancuri pentru copii care te încarcă pozitiv și vă vor face copii să zâmbească din toată inima. Glume pentru copii fara prostii. Glume pentru copii isteti.

♦ Bulă, nu te-ai îmbolnăvit întâmplător, de ce ești atât de palid astăzi? – întreabă educatoarea. - Nu, doar că azi mama m-a spălat!

♦ Profesoara îi spune elevului: – Bulă! Dacă vei aduce astfel de note, tatăl tău va avea păr gri. Bulă: – Doamna profesoară, e tarziu deja. Tata e demult chel.

♦ După ce a verificat dictarea, profesoara a înmânat caietele elevilor. Bulă întreabă: – Îmi pare rău, nu înțeleg ce este scris mai jos. -Am scris: „Scrie mai clar!”

cele mai tari bancuri pentru copii seci cu animale fara prostii

♦ Profesoara: – Bulă, cum se numesc persoanele care continuă să vorbească altora, deşi e clar că în cele din urmă nu mai sunt interesate de discuţie? Bulă: – Se numesc profesori, doamnă.

♦ Mama a ajuns la al 3-lea cântec de leagăn. Copilul însă continuă să se răsucească în pat. La al 4-lea cântec răbufneşte: – Mamă, mai cânţi mult sau mă laşi să dorm?

♦ O capră către o pisică: - Voi pisicile de ce vă ascundeţi când faceţi sex? - Pentru ca oamenii să nu ne folosească stilul. Pe al vostru deja l-au copiat.

♦ De ce sunt pisicile bune la jocurile video? – Pentru că au nouă vieţi.

♦ De unde știm că morcovii fac bine la vedere? - Păi ați văzut vreodată un iepure cu ochelari?

♦ Bulă, numește cel mai leneș animal! – Șarpele! – De ce? – Pentru că stă culcat, merge culcat, chiar și mănâncă culcat!

♦ Bulă la psiholog: – Şi, spune-mi Bulă, când ai observat că eşti cal? – Ehe, încă de pe vremea când eram mânz.

♦ Micuțul Bulă obișnuiește să-și vadă mama doar în blugi, dar apoi brusc mama și-a îmbrăcat rochia. Bulă întreabă surprinzător: – Mamă, ești fată?

♦ Bulă își întreabă tatăl: -Tăticule, ziua de ce nu apar stele pe cer? Tatăl răspunde: -Nu știu. -Păi de ce nu ai întrebat și tu când erai copil?

♦ Copilul vine la mama și o întreabă: -Mama, de ce are tata atât de puțin păr pe cap? Mama se gândi și răspunde: – Pentru că se gândește mult! Fiul, timid: – Atunci de ce tu ai un păr atât de bogat?

♦ Un băiat îi spune prietenului său: -Nu ai idee cât de laș este câinele meu! Când cineva sună la sonerie, fuge imediat sub canapea. -Dar nu ți-e totuna? -Nu, pentru că noi doi nu încăpem acolo!

♦ Lui Bulă îi plăcea să hrănească porumbeii din curte și să adauge vopsea multicoloră în furaj. Deci, toate mașinile din curte au devenit mult mai luminoase!

♦ Un tătic cu băiețelul la cinema văd un film cu indieni. – De ce se vopsesc pe față, tati? – Se pregătesc de război, fiule. Într-o dimineață: – Tati, tati, hai să ne facem valizele și să plecăm repede! – De ce? – Pentru că mama se pregătește de război!

♦ Bunicuță, cum se numește această pomușoară? – Coacăză neagră. – Dar de ce este roșie? – Pentru că este încă verde.

♦ Un melc se ia la întrecere până acasă cu un ghepard. Cine ajunge primul? -Melcul, căci el nici nu și-a părăsit casa.

♦ Copilul discuta cu tatăl in timp ce il așteaptă pe Moș Crăciun: - Taticule, de ce Mos Crăciun e bărbat si nu femeie? - Unde ai văzut tu femeie sa poarte aceleași haine in fiecare an?

♦ Mama vorbește cu Bulă:
– Fiule, ți-am cumpărat manualele pentru școală, au fost scumpe, așa că… ai grijă de ele!
– Bine, mamă, nici nu mă ating de ele!

♦ Mămico, spune-mi, te rog, când m-ai făcut, doreai o fetiță sau un băiețel? – Ca să-ți spun drept, voiam numai să mă uit la film…

♦ Am un câine care mă simte de la un kilometru de casă. Ce părere ai despre asta? – Cred că ar trebui să faci urgent un duș.

♦ De ce nu mănânci? – întreabă mama fiul. – Ai spus că ești flămând ca un lup. – Ai văzut ca lupii să mănânce morcovi?

♦ O mamă a cumpărat fiului ei un costum de Halloween, ca să-şi sperie prietenii. - Mamă, ar trebui să scot eticheta cu preţul, nu? - Nu, lasă-l, îl speriem şi pe taică-tău! 

♦ În zadar am fost împotrivă ca fiica noastră să aibă piercing. De când și-a pus un inel în nas, a devenit mult mai convenabil să o trag la școală.

♦ De ce fermierul și-a luat o vacă maro? - „Pentru că vroia să obțină lapte cu ciocolată".

♦ Bunico, este adevărat că pentru orice rău, cineva trebuie să răspundă cu bine? – întreabă nepoata. – Adevărat, nepoato, într-adevăr. – Atunci dă-mi, te rog, 5 lei, ți-am spart paharele.

♦ Un copil ii spune mamei lui: - Mamico, astazi, in autobuz, tata m-a pus sa ii cedez locul unei domnișoare - Foarte bine puiu lu' mama, asa trebuie sa faci! - Da mamico, da' eu stăteam in bratele lui tata!

♦ Profesorul îl sună pe tatăl lui Bulă: -Fiul tău a desenat un păianjen pe masa mea, încât aproape că am leșinat. Tata: – Asta încă nu e nimic! A pictat un astfel de crocodil în cada noastră, încât am sărit prin ușa pictată.

Aceasta a fost mica noastră selecție de bancuri de râs pentru copii, cele mai amuzante bancuri pentru copii, glume pentru copii de 8-9 ani, bancuri vesele pentru copii isteți.
MAI POTI CITI