WIKI LEONARDO MARIA DEL VECCHIO Logodnicul miliardar al MADALINEI GHENEA

Cancan monden: cu cine se mai iubeste Madalina Ghenea. Se marita MADALINA GHENEA cu iubitul LEONARDO MARIA DEL VECCHIO?

In august 2017 dupa ce a incercat sa salveze relatia cu tatal copilului sau MATEI STRATAN, dupa ce  a fost inselata, incantatoarea MADALINA GHENEA  a luat din nou  drumul ITALIEI decisa sa isi faca o noua viata.

In fond ITALIA a fost  tara de adoptie locul unde s-a format ca model tara care i-a adus  contracte de imagine, reclame si roluri in filme. O perioada a stat si la LONDRA dar tot MILANO i-a fost mai drag sufletului si s-a intors.

MADALINA GHENEA (vezi biografia) e decisa sa ramana pentru totdeauna  in ITALIA. CHARLOTTE fiica  actritei -model va invata limba italiana  dar mamica  va avea grija sa nu uite nici limba romana .

Ghinionista in dragoste MADALINA s-a iubit cu renumite vedete, actori, fotbalisti si  oameni de afaceri de la DRAGOS STANCIULESCU ex actionarul de la DINAMO, fotbalistul MARCO BORIELLO, LEONARDO DI CAPRIO, GERARD BUTLER.

madalina ghenea si iubitul leonardo maria del vecchio

Au urmat PHILIPP PLEIN, MATEI STRATAN, MICHAEL FASSBENDER, campionul FORMULEI 1, LEWIS HAMILTON,  VITO SCHNABEL.

La sfarsitul anului 2019 MADALINA  GHENEA a fost surprinsa in ST. MORITZ intr-un boutique PRADA insotita de un miliardar faimos in ITALIA.

Revista de cancanuri "CHI" a relatat despre idila dintre MADALINA GHENEA si unul dintre baietii celui de-la doilea cel mai bogat om de afaceri din ITALIA.

Relatia lor a inceput in toamna lui 2019 si pana la sfarsitul anului nimeni nu aflase de idila aceasta. Si apoi  dupa ce au petrecut impreuna intrarea in anul 2020 au avut o iesire la un eveniment. Pana sa incepa pamdemia  MADALINA a bifat o despartire de  tanarul miliardar .

Cel care pana la urma i-a daruit un inel de logodna este LEONARDO MARIA DEL VECCHIO unul din fiii lui LEONARDO DEL VECCHIO SR.

Cel mai bogat al doilea om de afaceri din ITALIA a pornit de jos si a ajuns MILIARDAR. Are sase copii cu trei  femei.

LOGODNICIL nou al MADALINEI pare a fi un pusti la cei 25 de ani abia impliniti. Pana acum LEONARDO a reusit sa devina unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri ai ITALIEI desigur gratie tatalui sau miliardar care si-a transformat baiatul in miliardar.

Nascut la 6 mai 1995 LEONARDO MARIA DEl VECCHIO este baiatul lui LEONARDO DEL VECCHIO SR. cu NICOLETTA  ZAMBOLINNI.

Chiar daca  s-a despartit de sotia numarul 2, domnul LEONARDO DEL VECCHIO s-a recasatorit doamna devenind si cea de-a patra nevasta.

LEONARDO DEL VECCHIO a construit un imperiu este fondatorul firmei LUXOTTICA si in plus are actiuni la doua companii una din FRANTAsi alta o companie de asigurari GENERALI din ITALIA.

LEONARDO DEL VECCHIO are sase copii: CLAUDIO DEL VECCHIO, MARISA si PAOLA DEL VECCHIO, LUCA si CLEMETE DEL VECCHIO si desigur MARIA LEONARDO DEL VECCHIO.

Averea  seniorului este evaluata de FORBES la  24, 8 miliarde. Fiul din cea de-a doua casatorie cel ce poarta numele  tatalui LEONARDO MARIA DEL VECCHIO lucreaza cu tatal sau in firma LUXOTTICA unde ocupa un loc in board-ul  marii firme.

Tanarul de 25 de ani a dat o petrecere uriasa cu ocazia zilei de nastere. Ziua a fost cum nu se poate mai buna intrucat a avut-o alaturi pe frumoasa MADALINA GHENEA.

Chiar daca s-au despartit  acum sunt din nou impreuna si LEONARDO i-a daruit inelul de logodna. Logic ar fi sa urmeze casatoria  dar mai vedem pana acolo.

Cel care ar urma sa ii devina "socru" MADALINEI GHENEA se pare ca NU a placut-o si nu ar fi de acord ca fiul sau sa aiba o relatie cu o femeie mai mare cu 7 ani si mama unui copil.

LEONARDO MARIA DEL VECCHIO a cucerit-o pe MADALINA cu cine in restaurante exclusiviste cum ar fi ARMANI PRIVE  cadouri si vacante.

Ba mai mult lucru care a bucurat-o pe MADALINA iubeste copii si se pare ca este topit dupa micuta CHARLOTTE.

LEONARDO a bifat o logodna de doi ani cu splendida ALESSIA TEDESCHI un model  originar din ABRUZZIO. O satena  superba cu ochii albastri care   a trait o poveste minunta de dragoste, vacante exclusiviste si totul  ducea catre o casatorie dar nu a fost sa fie.

LEONARDO este mare  amator de petreceri fastuoase, bea numai sampanie ARMAND DE BRIGNAC. Adora luxul  evident doar s-a nascut in el. Si ii plac modelele.

A teminat  FACULTATEA DE MANAGEMENT SI AFACERI din BOCCONI  apoi a calatorit in ANGLIA si AMERICA pentru a se familiariza cu afacerile familiei.

A revenit in ITALIA si  a inceput sa lucreze la firma tatalui LUXOTTICA. Mama sa NICOLETTA a lucrat si ea la firma  si mai apoi  a devenit manager intr-o alta firma.

Mana de fier doamna NICOLETTA  a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii asigure viitorul baiatului si s-a asigurat ca este in boardul firmei LUXOTTICA.

E drept ca averea e mare dar la un moment dat va trebui impartita la cei sase copii. NICOLETTA  a locuit o vrme dupa divort in vila familiei  DEL VECCHIO veche din 1924 care a fost vanduta mai apoi in 2008 cu suma de 24 , 8 milioane.

Si e demna de admiratie din moment ce  doamna a reusit sa devina din nou a patra nevasa a SENIORULUI LEONARDO DEL VECCHIO.

Practic doamna NICOLETTA s-a impus si in fata miliardarului dar si a celorlalte doua foste sotii.

Tanarul miliardar LEONARDO MARIA DEL VECCHIO  duce o viata opulenta. LUXUL e cuvantul de ordine din existenta de pana acum.

Lucreaza, nu petrece doar si cand pleaca  in vacante  ele sunt dintre cele mai luxoase si extravagante.

Oare ce parere are mama NICOLETTA despre logodnica fiului sau MADALINA GHENEA? Are MADALINA puncte din partea soacrei ?

Cert este ca MADALINA GHENEA nu vrea sa traiasca in conditii obisnuite. VREA OPULENTA, lux si iubire. Nu mai accepta altceva in afara miliardarilor.

Si e decisa sa devina doamna DEL VECCHIO.   Ramane sa vedem cum se va desfasura povestea logodnei numarul 5. Va fi de data asta cu noroc?

Oare sa fie asta o lectie  pentru MATEI STRATAN? Si-a promis MADALINA sa ii arate ca oricand  cu frumusetea ei mai gaseste un miliardar.?
MAI POTI CITI