Madalina Ghenea Biografie, iubit, varsta, inaltime, zodie, copil

Vezi care este biografia Madalina Ghenea (zodia Leu) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Madalina Ghenea . Cele mai frumoase poze ale Madalina Ghenea le gasiti pe pagina ei de Instagram @officialmadalinaghenea

Conform biografiei Madalina Ghenea (1,8 m inaltime) nu este foarte cunoscuta în România.

Madalina Ghenea a atras atentia presei din Romania odata cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi al lui Eros Ramazzotti, în care apare in rolul iubitei cunoscutului cantaret.

Madalina Ghenea s-a nascut la data de 8 august 1988 in orasul Slatina.

La varsta de 15 ani a intrat in lumea modei, prezentand pentru Gattinoni. Modelul a defilat prin tari ca Germania, Romania, Italia, Japonia, Spania, Austria, sau Franta.

madalina ghenea wiki inaltime zodie varsta divort

În 2008 romanca Madalina Ghenea devine una din protagonistele celebrului calendar Peroni.

În anul 2010, Madalina Ghenea isi face debutul în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 Madalina Ghenea este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia.

Debutul Madalinei Ghenea ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

Ghinionista in dragoste MADALINA s-a iubit cu renumite vedete, actori, fotbalisti si  oameni de afaceri de la DRAGOS STANCIULESCU ex actionarul de la DINAMO, fotbalistul MARCO BORIELLO, LEONARDO DI CAPRIO, GERARD BUTLER.

Au urmat PHILIPP PLEIN, MATEI STRATAN, MICHAEL FASSBENDER, campionul FORMULEI 1, LEWIS HAMILTON,  VITO SCHNABEL.

Neînțelegerile dintre Mădălina Ghenea și tatăl fiicei sale, Matei Stratan, au apărut imediat după ce micuța a venit pe lume.

Dacă la început Matei a pus totul pe seama perioadei de lăuzie, între timp a început să nu mai înțeleagă comportamentul Mădălinei.

Tânărul susține că a încercat în repetate rânduri să salveze relația, acceptând toate condițiile impuse de fotomodel.

Mădălina Ghenea iubește din nou și este extrem de fericită alături de noul ei iubit!

Vedeta a postat câteva videoclip-uri pe un site de socializare unde apare alături de partenerul ei, iar cei doi sunt surprinși în tandrețuri, ținându-se în brațe și sărutându-se. (Vezi aici noua poveste de dragoste a Madalinei Ghenea)
MAI POTI CITI