TOP 7 filme cu VAMPIRI adolescenți de dragoste. Seriale cu vampiri care se îndrăgostesc de oameni.

Lista cu cele mai bune filme cu vampiri adolescenți de dragoste, filme și seriale cu vampiri adolescenti online subtitrate in romana, filme cu vampiri adolescenti subtitrate in romană, filme cu vampiri de dragoste online gratis subtitrate in romană

1) Shadowhunters: The Mortal Instruments (serial 2016-2019)

Serialul „Shadowhunters: The Mortal Instruments” este regizat de Andy Wolk, Tawnia McKiernan și Mairzee Almas, iar premiera acestuia a avut loc în anul 2016.

Seria „Shadowhunters: The Mortal Instruments” urmărește povestea unei tinere eroine care ajunge să afle că are legături cu o lume supranaturală și întunecată a unor ființe care nu se trag din lumea celor vii. Producția este bazată pe seria „The Mortal Instruments”.

2) Interviu cu un vampir (film)

Considerat capodoperă în rândul filmelor cu vampiri, pelicula îi are în prim plan pe Louis și Lestat, doi vampiri diferiți de tot ceea ce știai până acum.

lista cele mai bune seriale cu vampiri adloescenti varcolaci de dragoste de vazut seara

Acestora li se alătură și Claudia, (Kirsten Dunst), o copilă nevinovată, dar a cărei transformare este șocantă.

Cei trei trăiesc o perioadă împreună, dar după un timp Louis și Claudia încearcă să scape de Lestat, iar acțiunea ia cu totul altă întorsătură. Iubitorii filmelor cu vampiri adolescenti, dar și criticii au apreciat faptul că filmul Interviu cu un Vampir are personaje extrem de bine gândite și conturate.

3) Bitten (serial 2014-2016)

Când a părăsit Stonehavne, Elena a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Însă până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei care i-a cerut să vină înapoi.

Elena se întoarce și lasă în urmă viața normală și cariera de fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor și a vampirilor plină de reguli referitoare la protejarea grupului. Elene se întâmplă să fie singurul vârcolac femeie din lume.

4) Twilight (film)

Twilight este unul dintre cele mai bune filme de dragoste cu adolescenți și vampiri. Acțiunea urmărește aventurile adolescentei Isabella – Bella -Swan, a cărei viață se schimbă total din momentul în care se mută în aparent banalul orășel Forks. Primul film din serie, apărut în 2008, a iscat o adevărată frenezie, iar încasările au depășit așteptările.

4) Byzantium (film)

Unul dintre cele mai vizionate filme cu vampiri, apreciat de iubitorii genului din întrega lume, le are în centrul acțiunii pe două vampirițe, mamă și fiică, femei ce sunt pe fugă de peste 200 de ani în speranța de a avea o viață normală.

Cele două sunt întotdeauna în căutare de sânge proaspăt pentru a supraviețui, dar sunt atente să se ascundă de vampirii din “Frăție”.

Chiar dacă ajung să se stabilească într-un orășel de la malul mării, sperând să-și ascundă urmele, cele două nu reușesc să scape de trecut, pentru că acesta le ajunge din urmă.

5) The Worst Witch (serial 2017-)

„The Worst Witch” este un serial de televiziune pentru tineri și adolescenți, realizat în Marea Britanie și Germania, care prezintă povestea unui grup de vrăjitoare de la o școală de magie.

Actrița Bella Ramsey joacă în rolul principal, iar scenariul serialului se bazează pe seria de cărți „The Worst Witch”, scrisă de Jill Murphy și lansată în perioada 1974–2018.

6) Moonlight (film)

Unul dintre cele mai apreciate filme cu vampiri de dragoste, Moonlight spune povestea stranie a unui vampir care lucrează că detectiv particular și se îndrăgostește de o muritoare.

Mick St. John este un detectiv nemuritor, din Los Angeles, care încalcă regulile tradiționale ale speciei sale vampirice și își folosește inteligența și puterile supranaturale pentru a-i ajuta pe muritori.

Mick, rămas veșnic la vârsta 30 de ani, este la fel de atrăgător și carismatic, ca și în ziua în care a fost transformat în vampir de propria soție. După ce se îndrăgostește, Mick descoperă misterele și plăcerile pe care o viață de muritor le poate oferi.

7) A Discovery of Witches (serial 2018-?)

Seria „A Discovery of Witches” are la bază seria de romane de mare succes scrisă de autoarea Deborah Harkness.

Serialul „A Discovery of Witches” spune povestea de dragoste contemporană care are loc în mediul academic de la Oxford, o lume în care vrăjitoarele, vampirii și demonii conviețuiesc alături de oameni, însă fără ca aceștia din urmă să își dea seama de prezența lor.
MAI POTI CITI