LISTĂ RESTAURANTE BRAȘOV bune din Centrul Vechi. Restaurante faine din Brașov cu meniu italian, grecesc, vegan.

Listă restaurante bune Braşov centru forum unde să iei masa ieftin, top restaurante Braşov evenimente, restaurante elegante Braşov cu meniu talian, vegan, Grecesc, chinezesc, unguresc etc.

Vă prezentăm câteva dintre restaurantele preferate de către turiştii care ajung in Braşov si desigur  brașoveni.

Restaurantele din Brașov, unde mâncarea și servirea sunt ireproșabile, şi care au primit voturi și păreri chiar de la cei care le-au călcat pragul.

1) Restaurant PRATO Braşov

Adresă: str. Michael Weiss, 11
Orar de lucru: zilnic, de la 11:00 până la 23:00
Specific: restaurant cu specific Italian

top restaurante faine frumoase brasov botez

Dacă căutați restaurante în Brașov, opriți-vă neapărat la restaurantul Prato – un restaurant cu meniu italian cu specific mediteranean, situat în centrul orașului. Începând cu 2008, restaurantul Prato din Brașov oferă clienților cele mai excelente produs culinare de excepţie.

Are și un meniu vegetarian pe care chiar și carnivorii îl vor găsi atractiv. Vizitatorii se pot bucura de mese și de deserturi delicioase în interior sau la terasă, capacitatea localului fiind de 240 de locuri.

Restaurantul Prato este unul dintre cele mai renumite restaurante din Brașov unde se servesc vinuri bune, pizza și paste formidabile.

2) Restaurant Casa Pădurarului Braşov

Adresă: str. Diaconu Coresi, 2
Orar de lucru: luni-vineri – de la 10:00 până la 22:00, sâmbătă-duminică – până la 23:00
Specific: restaurant cu meniu vânătoresc

Așezat la poalele Tâmpei, restaurantul Casa Pădurarului din Braşov vă creează senzația că vă aflați chiar în inima padurii. Decorul interior constă în decorațiuni din lemn si trofee de vânătoare.

Meniul este axat în principal pe preparate din carne de vânat, dar bucătarii pregătesc și mâncăruri vegetariene. Unele preparate au denumiri pline de simțul umorului, iar altele sunt extrem de caraghioase.

3) Restaurant Bella Muzica Braşov

Adresă: Piața Sfatului, 19
Orar de lucru: zilnic, de la 12:00 până la 23:00
Specific: restaurant cu specific unguresc, mexican și românesc

Restaurantul Bella Muzica își întâmpină clienții cu preparate excelente maghiare, mexicane și românești. Mâncărurile principale includ coadă de porc și păstrăv la grătar.

Restaurantul Bella Muzica este plin de istorie și este perfect nu numai pentru a lua masa, ci și pentru a vă bucura de aflarea voastră în clădirea medievală în care se găsește hotelul, ce datează de la începutul secolului al XVI-lea, fiind un tip de imobil cu arcuri boltite din piatră şi cărămidă și tâmplărie din lemn şi nişe.

Restaurantul unguresc Bella Muzica din Braşov a fost deschis tocmai peste două secole de la punerea fundamentului clădirii.

4) Restaurant Belvedere Braşov

Adresă: str. Stejerișului, 11
Orar de lucru: zilnic, de la 12:00 până la 22:00
Specific: restaurant cu meniu european

Restaurantul Belvedere din Brașov este un local panoramic, ce oferă o experiență unică cu vederi incredibile pentru cei care doresc să încerce ceva nou. Pe lângă locația minunată a restaurantului, acesta oferă mâncăruri și deserturi excelente.

La fiecare trei luni, meniul se schimbă. Celebrul bucătar al restaurantului, Ioan Florescu, este câștigătorul multor competiții culinare.
restaurante bune brasov centru forum

Dacă doriți să încercați ceva special, ar trebui să comandați o „surpriză din partea bucătarului”. Astfel, oaspetele selectează doar tipul de carne pe care îl preferă, iar bucătarul pregătește un fel de mâncare, secretul căruia se dezvăluie doar la servire.

Toate produsele sunt locale, producătorii autohtoni asigurându-i cu produse de sezon proaspete și calitative.

5) Restaurant Bistro De L’Arte Braşov

Adresă: Piața George Enescu 11Bis
Orar de lucru: luni-sâmbătă – de la 09:00 până la 00:00, duminică – de la 12:00 până la 00:00
Specific: restaurant cu meniu franţuzesc

Restaurnatul  Bistro De L’Arte Braşov poate fi descris ca o mică Franță în centrul Brașovului. Atmosfera romantică franceză este dată și de muzica live de pian din fiecare seară.

Bucătarul Bistro De L’Arte Braşov este inclusiv co-proprietarul – Oana Coantă, care a fost desemnată de ghidul Gault&Millau drept „Woman Chef of the Year”.

Din meniu: ciorbă de perișoare cu moare de varză, leuștean și smântână; supă cremă de mazăre cu găluște și brânză; clătite brașovene umplute cu sos de carne etc.
MAI POTI CITI