LAMPA sterilizare UV-C ReVive păreri forumuri. Lampă sterilizare cu raze ULTRAVIOLETE cu recenzii bune.

Să ne facem o părere despre Lampa bactericidă UV-C ReVive (de la AloShop TV), o lampă de sterilizare cu lumină ultravioletă care pe forumuri beneficiază de recenzii pozitive şi al cărui pret era la momentul analizei unul accesibil.

Conform manualului de utilizare Lampa UV-C bactericidă omoară 99.9% dintre germeni, bacterii, fungi, virusuri gripale (inclusiv virusul SARS-CoV-2, responsabil de infecția respiratorie COVID-19) și acarieni, împiedicând în același timp răspândirea unor microorganisme precum mucegaiurile.

Sterilizatorul UV-C emite lumina ultravioletă care distruge membrana celulară a microorganismelor patogene.

Lampa bactericidă UV-C ReVive  mică și compactă, ușor de transportat, reușește să sterilizeze și decontamineze în mai puțin de 30 secunde. Distruge orice microorganism bacterian, viral sau fungic.
recenzii lampa de sterilizare cu ultraviolete aloshop tv

Lampa Bactericidă UV-C elimină rapid și fără efort pericolele nevăzute de pe toate obiectele care te înconjoară.

Cum funcționează lampa bactericidă  UV-C ReVive 

Radiațiile UV-C sunt emise natural de către soare, tocmai de aceea, recomandarea specialiștilor este ca uscatul hainelor să se producă în spații deschise, la lumina soarelui.

Tehnologia revoluționară de sterilizare cu raze ultraviolete este folosită de foarte mult timp în domeniul medical și alimentar, având efecte bactericide și virucide dovedite clinic.

Lampa bactericidă este prevăzută cu două tuburi generatoare de lumină UV-C, cu lungimea de undă de 253.7 nm, care atacă ADN-ul microorganismelor, le stopează înmulțirea și le distruge. Lampa ReVive este certificată CE și RoHS și are o durată de funcționare a tuburilor de peste 8000 de ore.

Cum acționează lampa bactericidă cu lumină ultravioletă

Lumina UV-C emisă de lampa bactericidă acționează la nivel celular, distrugând structura ADN-ului și ARN-ului microorganismelor, printre care bacterii, fungi, germeni și virusuri (inclusiv virusul SARS-CoV-2, responsabil de infecția respiratorie COVID-19), E. Coli și alți agenți patogeni care îți pot pune sănătatea în pericol.

Avantaje Lampa bactericidă UV-C ReVive cu raze ultraviolete potrivit instrucțiunilor de utilizare:

1) Lampa UV-C bactericidă omoară 99.9% dintre germeni, bacterii, fungi, virusuri gripale (inclusiv virusul SARS-CoV-2, responsabil de infecția respiratorie COVID-19) și acarieni;

2) Împiedică răspândirea unor microorganisme precum mucegaiurile;

3) Emite lumina ultravioletă care distruge membrana celulară a microorganismelor patogene;

4) Mică și compactă, ușor de transportat reușește să sterilizeze și decontamineze în mai puțin de 30 secunde;

5) Distruge orice microorganism bacterian, viral sau fungic

VERIFICĂ AICI PRETURILE LĂMPII CU ULTRAVIOLETE UV-C Revive

6) Reprezintă o metodă rapidă, portabilă și ecologică de sterilizare a diferitelor obiecte. De la chei, ochelari, telefon mobil, laptopuri, jucării, veselă, prosoape, perne, haine, pantofi, obiecte sanitare sau de îngrijire personală, până la ambalajul alimentelor. fructe și legume.
MAI POTI CITI