EMY ALUPEI biografie, iubit, varsta, zodie, inaltime, instagram, Survivor Romania

Vezi care este biografia EMY ALUPEI și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are EMY ALUPEI. Cele mai frumoase poze cu EMY ALUPEI le gasiti pe pagina ei de Instagram https://www.instagram.com/emy._.alupei

Fata cu părul verde şi cu o personalitate debordantă a fost, Emy Alupei a fost la varsta de doar 17 ani, protagonista unui moment în premieră pentru emisiunea X Factor.

Emy Alupei de la Survivor Romania a socat pe toată lumea după ce a dezvăluit, nu cu mult timp in urma, că este virgină. Emy Alupei a explicat in mod public de ce nu și-a început viața intimă până acum.
emy alupei survivor romania varsta instagram iubit

Sunt neatinsă, chiar sunt, sunt oameni care nu cred, dar sunt foarte singuratică. Dacă aș avea un iubit chiar m-aș afișa, nu m-aș ascunde. Nu se întâmplă, nici nu am avut parte de vreo relație. Am avut iubiți în liceu, pe caterincă, nu lua nimeni în serios. M-am îndrăgostit de primul meu iubit, am fost prieteni cinci luni, am stat în aceeași bancă. Ne-am ținut doar de mână, atât, la 16 ani. Ne-am despărțit că m-a înșelat cu o chinezoaică, m-am simțit foarte nasol. Nici nu m-am imaginat vreodată în rochie de mireasă.”, a declarat Emy Alupei într-o emisiune TV.

Acum, Emy Alupei este singură, nu are un iubit, și recunoaște asta sincer: „Dacă o sa-mi fac prieteni nu o să mă ascund, că nu mi-e rușine!

Pe Youtube, una dintre melodiile compuse chiar de Emy Alupei, a depăşit 5 milioane de vizualizări, în doar o lună de la lansare. Un cântec cu un mesaj puternic, inspirat din propria viaţă.

În copilărie, Emy Aluoei spune că a fost victima bullyingului.

Acum crede că atitudinea răutăcioasă a celor din jur a avut şi o parte bună. Să o ajute să devină artista si omul care este astăzi.

Acum Emy Alupei este una dinrte cele mai noi faimoase de la ''Survivor Romania''.

Emy Alupei  a devenit un personaj destul de controversat mai ales prin prisma conflictelor cu razboinicii.

Emy este cantareata in viata de zi cu zi si arata total diferit fata de cum o vad telespecatorii, in acest moment la ''Survivor Romania''. .
MAI POTI CITI