PILA MK ZEBRA ROCKET pareri forumuri: Rezistenta mare, perfecta pentru unghii false cu rasina acrilica

Parerea consumatorilor despre pilele MELKIOR ZEBRA ROCKET extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre cele mai bune pile de unghii pentru oja semipermanenta:

1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

PILA MK ZEBRA ROCKET este o pila destinata unghiilor false. 

PILA MK ZEBRA ROCKET  are o abrazivitate potrivita atat unghiilor false cu gel UV cat si unghiilor false cu rasina acrilica.

pareri forumuri pile unghii false melkior zebra rocket

Pilele MK ZEBRA ROCKET se pot spala, dezinfecta si au o rezistenta mare.

Pilele pentru unghii se aleg in functie de gradul de abrazivitate: cu cat cifra este mai mica - cu atat pila este mai dura si deci mai abraziva; cu cat cifra este mai mare - cu atat pila este mai fina si deci mai putin abraziva.

Abrazivitatea pilelor pentru unghii false porneste de la 80 si ajunge pana la 600:

80-100 abrazivitate foarte dura
120-150 abrazivitate dura
180 abrazivitate medie
240 abrazivitate fina
400 si 600 se folosesc pentru luciu

Pentru scurtatul unghiilor naturale se folosesc, in general, pilele cu o abrazivitate medie sau fina (abrazivitate 180, 240).

VERIFICA AICI PRETURILE LA PILELE MELKIOR ZEBRA ROCKET

Pentru suprafata unghiilor (pentru a da luciu) se folosesc pilele sau buferele foarte fine (abrazivitate 400 si 600).

Pentru unghiile false sunt recomandate pilele cu abrazivitate mai mare, iar pentru suprafata unghiilor false se folosesc pilele zebra - abrazivitatea de 180 recomandata in general pentru gel UV iar cea de 100 pentru rasina acrilica.

De obicei pilele profesionale sunt cu doua sau mai multe fete, sunt lavabile, pot fi de diverse forme (dreptunghiulare, ovale, semiluna, banana) si au grosimi diferite, fiecare persoana alegandu-si forma si grosimea dupa preferinta.

Blocurile gri si cele albe sunt recomandate atat pentru suprafata unghiilor naturale usor striate sau ingalbenite, cat si pentru netezirea unghiilor false cu gel UV sau cu rasina acrilica.
MAI POTI CITI