Medici: Conducătorii orașului Florența rezumat nou serial la KANAL D cu Sean Bean

Rezumat "Medici: Conducatorii orasului Florenta". Actori si distributie "Medici: Conducatorii orasului Florenta". Rezumatul episoade serial "Medici: Conducatorii orasului Florenta

Postul Kanal D le aduce telespectatorilor, în curând, serialul „Medici: Conducătorii orașului Florența" aka „Medici: The Magnificent', o producție TV care abordează o perioadă a transformărilor politice și culturale importante ale Florenței secolului al XV-lea, sub influența lui Lorenzo de Medici, supranumit Magnificul.

Celebra familie Medici este în centrul acestei intrigi istorice, cu personaje puternice, care au fascinat generații întregi.

rezumatul episoadelor Medici Conducătorii orașului Florența

Conform rezumatului, serialul „Medici: Conducătorii orașului Florența' ne poartă în Florența anului 1469, când tânărul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), fratele sau, Giuliano (Bradley James), și un grup de tineri artiști strânși în jurul geniului Sandro Botticelli  abandonează trecutul pentru a păși într-o nouă eră a revoluției creative și politice.

Această decizie de schimbare îi aduce în conflict deschis cu liderul altei familii influente din Florența, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat de Sean Bean.

Pazzi nu se va da în lături de la nimic pentru a-l învinge pe Lorenzo, iar ciocnirea dintre cei doi dă naștere uneia dintre cele mai puternice intrigi ale istoriei, conspirația Pazzi.

Serialul istoric "Medici: Conducatorii orasului Florenta" este o adevarata si impresionată readucere la viață a unei lumi dominate de pasiuni extraordinare, de nevoia de schimbare, în perioada înfloritoare a Renașterii. 

De la interioare și exterioare spectaculoase, veșminte somptuoase, mergând până la cele mai mici detalii, serialul Medici: Conducătorii orașului Florența este o reala fresca a acelei perioade fertile, dar și încărcate de dramatism.

Distribuția serialului Medici: Conducătorii orașului Florența reunește nume sonore precum Sean Bean, Bradley James („Homeland') sau Raoul Bova  („The Tourist'). 

Serialul Medici: Conducătorii orașului Florența este regizat de Jon Cassar, Jan Michelini și Christian Duguay și este o coproducție internațională Rai Fiction, Lux Vide, Big Light Production și Altice Group.
MAI POTI CITI