Fitomagra LIBRAMED Aboca pareri forumuri, indicatii, efecte adverse, preturi farmacii

Să ne facem o părere despre Fitomagra Libramed Aboca un supliment natural care controleaza varfurile glicemice dupa masa, mentinand concentratia de glucoza si insulina din sange mai constanta, astfel incat sa se reduca lipogeneza (acumularea de grasime in adipocite) si senzatia de foame.

În recenziile despre Fitomagra Libramed Aboca parcurse pe forumurile despre suplimente naturiste pentru glicemie normală şi slăbire naturală fără efecte secundare, se detectează mulţumirea şi încrederea persoanelor care au utilizat acest produs natural pentru reducerea circumferinței abdonimale.

Conform prospectului, Fitomagra Libramed Aboca este un produs special conceput pentru controlul greutatii atat la adulti cat si la copii (incepand cu varsta de 8 ani), fiind indicat in tratamentul obezitatii si supraponderabilitatii, precum si pentru reducerea circumferintei abdominale.
Fitomagra Libramed Aboca pareri forumuri slabire

Fitomagra Libramed Aboca contine în compoziţie un complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard) care actionează eficient la nivelul intestinului, formand un gel cu vascozitate mare ce asigura controlul varfului glicemic postprandial si reduce astfel cantitatea si viteza de absorbtie a carbohidratilor si grasimilor.

Policaptil Gel Retard, este un complex de macromolecule polizaharidice 100% natural care, datorita actiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare.

Fitomagra Libramed Aboca reduce de asemenea senzatia de foame si somnolenta postprandiala, favorizeaza tranzitul intestinal si normalizeaza consistenta materiilor fecale.

Ingrediente compoziţie Fitomagra Libramed Aboca: complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard), arome de mar, portocala si lamaie

Mod de administrare Fitomagra Libramed Aboca:

- adulti si tineri peste 12 ani: 3 comprimate inainte de doua mese principale;

- copii intre 8-12 ani: 2 comprimate inainte de doua mese principale

La momentul analizei comentariilor preţul unei cutii de Fitomagra Libramed Aboca, 138 tablete era în medie de 144 lei.
MAI POTI CITI