WIKI ADRIAN MIHAI PETRACHE. Biografie nepotul lui FLORIN SALAM.

Vezi care este biografia ADRIAN MIHAI PETRACHE și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are ADRIAN MIHAI PETRACHE. Cele mai frumoase poze cu ADRIAN MIHAI PETRACHE le gasiti pe pagina lui de Instagram https://www.instagram.com/adrianpetrache/

Pana sa apara la "ROMANII AU TALENT" putini stiau de existenta lui. Unde mai pui ca se trage dintr-un neam mare o familie de lautari.

A aparut la emisunea urmarita de milione de telespectatori si a reusit sa ii impresioneze pe toti public si jurati.

ANDRA a fost prima jurata care s-a ridicat in piciore, emotionata si mai apoi toti juratii i-au dat la unison un sincer "DA". Si nu a spus o vorba despre celebrul lui unchi nimeni altul  FLORIN SALAM.

biografia adrian mihai petrache nepotul lui florin salam

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor l-am vazut la "ROMANII AU TALENT" pe ADRIAN MIHAI PETRACHE . NEPOTUL de gradul I al lui FLORIN SALAM.

Anul trecut in luna iulie ADRIAN PETRACHE ii spunea unui reporete ca este mandru si feriict ca a resuit sa ia BACALAUREATUL. Credeti ca e putin?

Este o URIASA REALIZARE a unui tanar , PRIMUL in neam care a reusit sa mearga la scoala  sa urmeze liceul si in final sa ia bacalaureatul.

Si nu s-a oprit aici. ADRIAN PETRACHE a dat si la universitate la FACULTATEA DE DREPT  in cadrul UNIVERSITATII BUCURESTI.

ADRIAN nu isimai incape in piele de fericire si prin aceste realizari uriase a reusit sa isi faca parintii si NEAMUL mandru.

La facultate la BALUL BOBOCILOR a fost FINALIST ceea ce insemna ca tanarul  este si aratos. Are vrasta de19 ani si tot viitorul inainte.

Marea lui pasiune este MUZICA nu putea aschia sa sara departe de gard. Dar ADRIAN MIHAI PETRACHE  nu canta manele precum celbrul lui unchi.

Are o trupa si canta cover-uri. Cand vbeste este atat de entuziast si te " contamineaza" cu buna lui dispozitie. E increzator in fortele sale.

Isi iubeste fratii si le dedica din timpul sau. Si se pare ca va reusi sa ii determine si pe ei sa se tina de scoala.

La emisiunea " ROMANII AU TALENT", ADRIAN MIHAI PETRACHE a interpretat o melodie grea: TRACY CHAPMAN- GIVE ME A REASON".

A trecut in urmatoarea etapa si spera sa ajunga pana in FINALA. Iubeste animalele si muzica.

Apare in pozele de pe INSTAGRAM alaturi de domnite frumoase insa nu stim daca este indragostit si nici daca are iubita. Oricum emisiunea de talente si nu orice emisiune ci " ROMANII AU TALENT" este  o rampa de lansare pentru viitor.

Ii uram succes  si  ii vom urmari pe mai eparte evolutia. Poate deveni un ARTIST si in acelasi timp sa fie si un BUN AVOCAT.

SUCCES, ADRIAN MIHAI PETRACHE! Doreste ca lumea sa vada talentul sau si nu doar faptul ca este NEPOTUL lui FLORIN SALAM.
MAI POTI CITI