Pareri BCR Plăţi Instant pentru transferurile până la 50.000 lei si comisioane zero

Urmarind comentariile de pe forumuri se observa ca parerile despre BCR PLATI INSTANT sunt in marea lor majoritate pozitive, recenziile apreciind pozitiv faptul ca este un serviciu ce permite clienţilor să efectueze tranzacţii în mai puţin de zece secunde către băncile care au operaţionalizat acest serviciu, la orice oră, în orice zi a anului cu comisioane atractive.

Astfel, Plăţile instant se pot face pentru transferurile cu o valoare de până la 50.000 de lei, iar serviciul este disponibil tuturor clienţilor persoane fizice pentru plăţi şi încasări, prin platforma digitală George administrata de Banca Comerciala Romana.

ATENTIE! În cazul companiilor care detin cont la BCR, serviciul Plati Instant este disponibil, pentru moment, numai pentru încasări.

bcr plati instant pareri forum comisioane


Serviciul Plăţi Instant BCR a fost dezvoltat de TRANSFOND, administratorul şi operatorul Casei de Compensare Automată a plăţilor interbancare, în colaborare cu Asociaţia Română a Băncilor şi Banca Naţională a României.

Plăţile Instant reprezintă cea mai rapidă opţiune de a transfera sumele de bani în siguranţă. Acestea sunt procesate de către TRANSFOND, iar decontarea este finalizată de către Banca Naţională a României.

BCR a aderat la serviciul de Plăţi Instant oferit de TransFond, cu sprijinul Allevo, care a furnizat soluţia de conectare FinTP-Instant. FinTP-Instant este o funcţionalitate a aplicaţiei FinTP, aplicaţie distribuită în regim open source.

COMISIOANE BCR Plati instant

Pentru plăţile individuale, comisioanele percepute sunt:
  • 0 lei pentru deţinătorii contului George; 
  • 1 leu pentru deţinătorii de pachete TotalCont, One şi Erste Private Banking; 
  • 4 lei pentru clienţii care au conturi ClasiCont, Youth şi Comod.

Pentru sumele care intră în conturile clienţilor BCR în urma transferurilor interbancare realizate cu ajutorul Plăţilor Instant, comisionul este zero pentru încasările individuale, în timp ce clienţii corporate şi IMM plătesc un comision de 4 lei, similar celui valabil pentru încasările standard.
MAI POTI CITI