MESAJE faine de DRAGOSTE din SUFLET pentru EA iubita mea

O selectie din cele mai frumoase mesaje de dragoste si iubire pentru ea, cuvinte de iubire din suflet pentru iubita mea.

Aceste texte pot fi la fel de bine atat mesaje de noapte bună de dragoste pentru ea, cât și de mesajele de dragoste pentru ea de bună dimineața.

Declaratii de dragoste din suflet pentru jumatatea ta

* Iubito Tu ești steaua mea călăuzitoare, unică și frumoasă! Tu-mi oferi toate culorile dragostei, lacrimi de fericire și râsete, uneori bucurie și alteori tristețe din cauza despărțirilor scurte.

* Iubita mea tu ești aerul meu care mă ajută să respir, ești focul care mă arde pasional. Vreau să te cuprind și să te țin la pieptul meu. Să aud bătăile inimii tale…
cele mai frumoase mesaje cu declaratii de iubire pentru ea

* Frumusețea ta iubita mea este incomparabilă! Sunt infinit de fericit să te iubesc și să văd sentimentul reciproc în ochii tăi frumoși, să fiu mereu prin apropiere și să cred că relația noastră va deveni doar mai puternică și mai de încredere în timp.

* Zâmbetul tău mă va înnebuni vreodată! Râsul tău îmi răsună în urechi ca o melodie de pârâu. În fiecare moment ești diferită: fie impregnabilă și mândră, apoi senzuală și pasională.

* Recunosc sincer, iubito, că am devenit cel mai mare invidios de pe pământ. Invidiez luna pentru că are ocazia să te admire dormind, pisica – pentru că mâinile tale tandre îi ating blana și chiar pe telefonul tău sunt invidios, pentru că e mereu alături de tine!

* Ne cunoaștem de puțin timp, dar am reușit să te recunosc în orice detaliu. Viața mea a început atunci când te-am întâlnit prima oară în mulțime, când ți-am văzut ochii!

* Când ești aproape, bucuria momentelor bune se dublează, iar necazurile par complet nesemnificative. Probabil pentru că suntem doi, împărțim problemele în jumătate și ne bucurăm de succesele noastre împreună. Și pentru că ești jumătatea mea cu care totul în viața asta este posibil.

*  Viața fără tine este doar captivitate, iar aerul din ea este greoi. Lângă tine, în schimb, lumea este plină de soare, este frumoasă și multicolorată.

* Când sunt departe de tine, mă simt singur, inima mea este tristă și, recunosc, mi-e teamă să te pierd! Te voi cuprinde strâns în brațe și te voi ține ușor în suflet!

* Se spune că dragostea la distanță crește și mai puternică. Nu știu… Este foarte greu pentru mine fără tine…

* Ochii tăi scumpi sunt ca niște stele care strălucesc și îmi arată calea. Vreau să-ți șoptesc astăzi mii de cuvinte blânde și să-ți spun că doar avându-te pe tine mă simt bogat.

* Tu ești adevărata mea comoară, nu există nici un dar mai așteptat al sorții! Îmi place unicitatea ta, tandrețea de inimă, sufletul plin de foc! Ai un chip care arată ca un vis!

* Floarea mea, aștept nectarul tău de dragoste! Îți promit multe și întotdeauna sunt gata pentru polenul tău ca să-l beau non-stop. Fără dragostea ta voi organiza greva foamei!

Aceasta a fost lista noastra cu cele mai faine si frumoase mesaje de dragoste spuse din suflet pentru ea iubita ta.
MAI POTI CITI