Pareri LAMINAREA GENELOR ce inseamna. Laminarea genelor pas cu pas, produse, efecte negative.

Sa ne facem o parere despre Laminarea Genelor, o procedura cosmetica care pe forumuri beneficiaza de comentarii si pozitive si negative.

Laminarea genelor este o procedura care se face la salonul de cosmetica si NU acasa, iar acest aspect il regasim printre dezavantajele laminarii genelor.

Ce inseamna asadar laminarea genelor. Conform cosmeticienilor, laminarea genelor reprezinta o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. 

In sine laminarea genelor este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6 săptămâni.
laminarea genelor pareri forum gene mai lungi fara rimel

Efectul de laminare oferă senzația aplicării unui strat de rimel pe gene.

Genele devin mai lungi, mai flexibile, cu o culoare ideală și, în același timp, absolut naturale, conturând într-un mod subtil forma ochilor.

Laminarea genelor este potrivită tuturor celor care mizează pe naturalețe, persoanelor care au genele scurte și deschise la culoare, celor cu genele drepte.

Este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.

Mai mult, din observațiile specialistilor Brow Bar & More, numiti Brow Masters, după laminare, genele devin mai lungi (în timp) și mai dese.

Putem astfel concluziona ca LAMINAREA GENELOR reprezinta o modalitate de regenerare a genelor benefică și pentru persoanele care au decis să facă o pauză de la extensiile de gene sau care nu își doresc să apeleze la aceast artificiu.

Iata cum decurge laminarea genelor pas cu pas

In mare, sunt 5 etape in procesul de laminare a genelor:

1) prima etapa se numeste lifting si presupune lipirea genelor de niste benzi de silicon, care au mai multe dimensiuni, in functie de cum sunt genele tale naturale. Firele de par ale sprancenelor se ridica de la radacina si se fixeaza cu ajutorul unui balsam special.

2) in a doua etapa se aplica o crema speciala pentru volum si fixare.

3) in a 3-a etapa se vopsesc genele

4) urmatoarea etapa in laminarea genelor consta in aplicarea cheratinei. Aceasta substanta le ajuta sa capete volum si le intareste.

5) ultima etapa consta in utilizarea unei solutiii pentru hidratare si luciu.

ATENTIE! După laminarea genelor efectul de curbare combinat cu vopsirea acestora este vizibil imediat. 

Insa daca vorbi, despre regenerarea lor și creșterea lor mai bogată și mai sănătoasă, aceasta este vizibilă după 3-4 ședințe.

Laminarea genelor este un tratament! Fiecare corp răspunde în ritmul lui! Rezultatele vin în timp!

Laminarea genelor hrăneşte eficient genele, le face sa fie mai sănătoase, iar după această procedură cosmetica firele de păr nu cad şi nu îşi schimbă forma după somn.

Parerile negative împotriva laminării genelor sunt în primul rând în faptul că substanțele active pot provoca reacții alergice
MAI POTI CITI