MADALINA Bellariu biografie de la ispita lui Jude Law la Maria din serialul Sacrificiul sezonul 2

WIKI: De la înălțimea sa de vedeta internationala actrița Madalina Bellariu (nascuta in data de 7 octombrie 1991) era imposibil sa nu fie remarcata si de producatorii romani de seriale TV.

Așa incat Madalina Bellariu își poate trece acum in biografia profesională si rolul Mariei din serialul SACRIFICIUL.

Actrița Mădălina Bellariu a fost aleasă de Ruxandra Ion pentru a interpreta rolul Mariei în Sacrificiul, unde va juca alături de actori precum Maia Morgenstern, Claudiu Istodor și Vlad Gherman.

Protagonista celui de-al doilea sezon din Sacrificiul, Mădălina Bellariu a făcut studii de actorie la Londra, a jucat în filme și seriale de marcă în limba engleză și italiană, iar acum va face primul ei rol în limba română.
Madalina Bellariu biografie inaltime varsta

Mădălina Bellariu a jucat alături de Jude Law în producţia „The Young Pope'. Superstițioasă de fel, nu a spus nimănui, nici măcar mamei, că a obținut rolul, până nu a semnat contractul.

In prezent actriţa se împarte între Marea Britanie, America, Italia sau România pentru a lucra la mai multe proiecte. Mădălina a spus dintotdeauna că își dorește să filmeze și ceva în limba română, dar că așteaptă proiectul care să i se potrivească cel mai mult.

In 2017 Mădălina Bellariu a jucat în rolul lui Daphne în serialul italian Il Professore difuzat de Rai 1.

Filmul ei de scurt metraj, „Love You Papa”, a primit trofeul Delfinul de Argint la Premiile Cannes Corporate Media & TV.

Mădălina Bellariu a jucat în adaptarea indiană a filmului american de horror Oculus, intitulat Dobaara: See your evil și lansat în iunie 2017

Si nu in ultimul rand Mădălina Bellariu a jucat rolul vârcolacului Nicoletta, în filmul de horror-comedie „Blue moon”, nominalizat la categoria „cel mai bun film” din cadrul Screamfest 2016 în Los Angeles, California.

Povestea Mariei, interpretată de Mădălina Bellariu, va putea fi descoperită de către telespectatori în cadrul celui de-al doilea sezon din Sacrificiul, cel mai nou proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1, care va reveni pe micile ecrane în luna februarie 2020.
MAI POTI CITI