Cea mai puternica RUGACIUNE pentru intoarcerea iubitului facatoare de MINUNI

Da, există rugăciuni puternice pentru intoarcerea iubitului înapoi și pentru împăcare! Părerile avizate ne spun ca orice rugăciune e bună pentru implicare, dacă este practicată din toată inima şi sunteţi sinceri în dorințele voastre de pace in cuplu și relație.

Aceasta atitudine în rugăciunea este cu adevărat făcătoare de minuni și poate duce rapid la întoarcerea iubitului și la împăcarea mult ravnita.

RUGACIUNE puternica pentru a întoarce persoana iubită și pentru implicare

Rostește această rugăciune timp de 40 de zile, concomitent cu Paraclisul Maicii Domnului care este grabnic ajutătoare și nu te părăsește niciodată la necaz.
rugaciune putenica pentru intoarcerea iubitului cu efect imediat

Nu ai nevoie decât de o icoană a Maicii Domnului, o candelă aprinsă și, cel mai importantă, multă credință.

Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește-i, Doamne, pe cei ce ne urăsc sau ne pizmuiesc, pe cei ce ne ocărăsc și pe cei ce ne grăiesc de rău.

Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum și nici în cel ce va să fie.

Tu, Doamne Dumnezeul nostru, caută din înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt îmboldește de spinii urii și ai altor păcate.

O picătură din Harul Sfântului Tău Duh, coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțește dragostea în inimile noastre și păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul dintre noi și ne ajută totdeauna să ne iubim unii pe alții și să facem numai bine, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin.

Rostește această rugăciune puternica făcătoare de minuni timp de 40 de zile, concomitent cu Acatistul Maicii Domnului pentru împăcarea celor învrăjbiţi, o rugăciune care este grabnic ajutătoare și nu te părăsește la necaz.

Nu ai nevoie decât de o icoană a Maicii Domnului, o candelă aprinsă și, cel mai importantă, multă credință in ruga ta.

Si inca ceva, atunci când, după multe rugăciuni, nu aţi primit răspunsul râvnit pentru împăcare, bucuraţi-vă si mulţumiţi lui Dumnezeu! Cu siguranţă, El are ceva mai potrivit si mai bun pentru voi.
MAI POTI CITI