Lary Over biografie. OTILIA canta ORIGAMI cu celebrul rapper Puerto Rican, Lary Over

Wiki Lary Over (nascut in Puerto Rico in anul 1998) este un trapper si rapper, originar din Puerto Rico, care si-a inceput cariera muzicala in 2016 dupa ce a colaborat cu nume precum Darell, Brytiago si altii.

Tatuatul Lary Over a colaborat cu Farruko pentru a-si lansa single-ul de debut, “Booty Call,” lansat la finele anului 2016 si care a devenit viral foarte rapid. Lary Over si-a lansat primul album “El Wasson BB” in 2018, piesele incluse adunand milioane de vizualizari si stream-uri.

Cu peste 5 milioane de urmaritori pe Instagram si peste 4 milioane de ascultatori lunari Spotify, Lary Over este in acest moment unul dintre cei mai in voga artisti din America Latina.
lary over origami varsta instagram

https://www.instagram.com/laryover/

Conform biografiei Otilia Bruma a atins culmile succesului in Romania si peste hotare cu piesa ei de debut, Bilionera, care a ocupat topul clasamentelor muzicale din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru si altele.

Acest debut muzical de succes a adus-o alaturi de Inna si Alexandra Stan in lista celor mai cunoscute si populare cantarete din Romania pe plan international.

Au urmat alte piese de succes precum Aventura, Diamante sau colaborarea de top cu Shaggy pentru piesa “Passion”, lansata in colaborare cu Andreea si Costi.

Piesa ORIGAMI este o productie cu puternice influente latino urban ce promite ca va cuceri topurile internationale si ii va asigura Otiliei un nou succes de top.

Videoclipul ORIGAMI este regizat de Alex Volintiru si filmat in Miami, avandu-i in prim plan pe Otilia si Lary Over.

Piesea“Origami” este scrisa si compusa de Theea Miculescu, Gil Corber, Raymond Louis Guevara, Franklin Jovani Martinez, Marcos G. Perez si Carlos Efren Reyes – Rosado, in timp ce productia a fost realizata in studio-urile DeMoga.
MAI POTI CITI