HEPIFLOR bebelusi si copii pareri forum: probiotic bun cu 5 miliarde de culturi vii. Rezumat prospect.

Parerea consumatorilor despre plicurile Hepiflor bebelusi si copii extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre probiotice refacerea florei intestinale la copii:

1. Pareri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,56
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
HEPIFLOR bebelusi si copii opinii recenzii forumuri prospect

Conform prospectului, Hepiflor pentru copii si bebelusi este probioticul cu un continut de 5 miliarde de culturi vii.

Contine 3 culturi benefice atent selectionate, intr-o doza mare de culturi vii pentru o flora echilibrata.

Recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic oral pentru refacerea echilibrului florei intestinale.

Contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburari de tranzit ( diareea asociata antibioticelor).

Contribuie la ameliorarea colicilor si iritabilitatii de cauza digestiva. Destinat sepcial copiilor , dar este recomandat si adultilor care prefera administrarea de plicuri

Mod de administrare Hepiflor bebelusi si copii:

La copii cu varsta de sub 1 an se recomanda 1 plic pe zi,odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice ,la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea.

La copii cu varsta de peste 1 an se recomanda 1-2 plicuri pe zi,odata cu initierea si pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice,la distanta de cel putin 2 ore de la administrarea acestora.

Continutul plicului se va dizolva intr-un pahar cu lapte,ceai sau apa calduta si se va consuma imediat.

Compozitie Hepiflor bebelusi si copii: Maltodextrina (agent de incarcare), culturi de bacterii probiotice (Bidobacterium infantis HA116, Lactobacillus rhamnosus HA-111, Lactobacillus acidophilus HA-122),acid ascorbic (corector de aciditate).
MAI POTI CITI