GRASIMEA de pe BURTA alimente pentru dieta eficenta care arde grasimea burtii

Iata o listă cu alimente care reduc pofta de mancare şi care vă ajută să ardeti grasimea de pe burta fără efecte adverse asupra sănătăţii, pe termen lung.

Cateva alimente pe care daca le introduci in dieta alimentara zilnica te ajută să topești grăsimea de pe burtă.

1) Quinoa este un tip de cereale care creşte pe culmile înalte ale munţior din America de Sud, cu boabe mici, rotunde, cu un conţinut mare de proteine (14 grame din 100) şi lipsite de colesterol. Boabele de Quinoa se prepară prin fierbere şi, mai rar, prin prăjire şi pot înlocui orezul.

Supele sau preparatele cu legume în amestec cu quinoa sunt foarte utile in arderea grasimilor, sunt de parere nutriţionistii.
pareri dieta buna arderea grasimii de pe burta

2) Grapefruitul, pepenele, merele, perele şi fructele de pădure vă ajută să vă simţiţi stomacul plin, cu foarte puţine calorii.

Nutriţioniştii sunt de parere ca această senzaţie este datorata cantităţilor mari de fibre solubile a căror digestie durează mai mult.

Dacă mâncaţi un fruct sau beţi un pahar de suc natural înainte de masă, veţi putea reduce numărul de calorii acumulate în timpul mesei. Pentru mai multe fibre consumaţi merele şi perele cu coajă.

3) Gustul picant al ardeiului iute este dat de o substanţă fără miros numită capsaicină, care se pare că are capacitatea de a reduce pofta de mancare şi de a accelara metabolismul pentru perioade scurte de timp.

În plus, oamenii au tendinţa de a mânca mai puţin atunci când mâncarea este picantă.

Mâncărurile condimentate dau o senzaţie de saţietate precoce prin iritarea mucoasei digestive, dar trebuie consumate cu măsură întrucât pot provoca afecţiuni ale esofagului, gastrice sau colorectale.

4) Studii stiintifice recente arată că scorţişoara poate avea un efect de stabilizare a nivelului de zahăr din sânge.

Acest lucru ar putea reduce pofta de mâncare, mai ales în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2, sunt de parere nutriţioniştii.

Asadar adaugati puneţi scorţişoară în cafea, ceai sau chiar în iaurt, pentru a adăuga un plus de savoare fără a multiplica numărul de calorii.

5) Iaurtul grecesc este ideal în curele de slăbire datorita conţinutul mare de proteine. Obţinut din lapte de capră sau oaie, iaurtul grecesc are de două ori mai multe proteine decât iaurturile de vacă.

Proteinele din iaurtul grecesc rămân în stomac pentru mai mult timp, spun specialiştii, ceea ce menţine senzaţia de saţietate.

Procesul de metabolizare este mai lent decât în cazul carbohidraţilor şi la fel absorbţia lor. În acest caz, eliberarea de energie se face în trepte.

ATENTIE! Grasimea abdominala poate fi periculoasa si este deseori corelata cu boli cardiace, diabet sau hipertensiune.

Burta sau grasimea abdominala poate fi micsorata prin adoptarea unei diete alimentare si prin practicarea exercitiilor fizice.

In plus, barbatii pot pierde mult mai usor in greutate decat femeile, deoarece au un procent mult mai mare de muschi si, astfel, ard mult mai multe calorii, daca vor practica sport.
MAI POTI CITI