WIKi MARA GEORGESCU succes la debut cu GIN, GIN ARTISTA GENERATIEI Z

MARA GEORGESCU, biografia unei tanare talentate. pasionata de muzica care a dat lovitura la varsta de doar 15 ani. Piesa de debut a MAREI GEORGESCU a ajuns in topuri la radiourile din TURCIA.

La o luna de la lansarea piesei "GIN . GIN a ajuns sa fie cunoscuta si apreciata. Cine este tanara MARA GEORGESCU comparata de critici cu o alta artista talentata JORJA SMITH?

MARA GEORGESCU este o adolescenta  cocheta si cei care au vazut videoclipul piesei GIN , GIN, au apreciat nu doar VOCEA cu un timbru special dar si fizicul  ce debordeaza de sex appeal.

Un pic prea matura prea indrazneta? DELOC, daca ne gandim cum era BRITNEY SPEARS la debut.

MARA GEORGESCU a fost luata sub aripile casei de productie LANOY PRODUCTIONS.

MARA s-a bucurat emorm de succesul primei sale piese. A declarat ca are toata increderea in mangerul FLORIN NEDELCU dar si in omul care a compus piesa.


E prea devreme sa stim cum va evolua profesional aceasta tanara dar stim ca are potential si ar fi pacat sa se piarda pe un drum al ispitelor sau si mai grav sa i se urce succesul rapid la cap.

MARA  canta de cand se stie. S-a nascut in BUCURESTI .Studiaza  cu profesoara care a antrenat-o pe IRINA RIMES doamna profesora ANISOARA BALMUS.

MARA e ambitioasa si o are ca model pe IRINA RIMES. Tocmai de aceea isi doreste ca intr-o zi sa poata canta alaturi de IRINA RIMES.

O admira pe RIHANNA. Isi doreste faima pe piata muzicala in strainatate. Cine stie succesul piesei de debut " GIN, GIN ii va deschide unele usi.

Inca nu stie ce va face la terminarea liceului. Poate va continua cu muzica poate  va face un curs de stilizare a unghiilor si va deveni stylist de unghii si isi va deschide  salon propriu.

Poate o va incanta o cariera in moda. E la varsta in care viseaza si poate face  orice.

Ca artista cantareata pe langa VOCE natura i-a daruit si un fizic pe masura. Are toate calitatile pentru a deveni O ARTISTA COMPLETA.

E nevoie de multa truda si oamenii potriviti pentru a o lansa pe orbita internationala.

Pana atunci sa ne bucuram de peisa de debut a MAREI GEORGESCU - GIN, GIN.

Oare vom mai auzi de MARA GEORGESCU dupa acest prim succes ? Ii dorim succes si sa isi vada visele realizate.

GO, GO, MARA GEORGESCU!
MAI POTI CITI