VREAU sa castig la LOTO. RUGACIUNE pentru a castiga la LOTO

Topic-uri LSA: castig la loto in functie de zodie, castig la loto in vis, vreau sa castig la loto, rugaciune pentru castig la loto cel mai mare castig la loto

Secrete de castigat la loto inclusiv o rugaciune cand ai nevoie de bani si vrei sa castigi la loto. Ritual pentru a castiga la loto secretul castigului la loto.

ATENTIE! Banii câștigați la loto sau la pariuri sportive, ar putea fi folosiți pentru diverse acte de binefacere. 
rugaciune puternica doamne ajuta ma sa castig la loto

Unii spun ca decât să fie utilizați pentru lucruri nefolositoare, trecătoare, mai bine ca banii castigati la loto să fie utilizați pentru a face bine altor oameni... Însă, în nici un caz NU se cuvine să fie folosiți pentru donații către o Biserică!

Rugaciune puternica pentru a castiga bani la loto. Aprinde o lumanare, fa o cruce si rosteste rugaciunea puternica pentru bani. 

Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! 

Iti sunt recunoscator pentru bogatie! 

Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! 

Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN!

Ritualul numerologic a Sfantului Ioan Bosco pentru a castiga la loto

Sfântul Ioan Bosco a meditat un pic, apoi a răspuns cu cea mai mare convingere: "numerele magice pentru a câștiga la loterie sunt acestea: 10-7-14. Indiferent de ordinea lor si combinatiile lor, vei câștiga".

Omul a fost încântat și era deja pe punctul de a pleca pentru a cumpăra un bilet, când sfântul l-a luat de braț și i-a spus zâmbind: "Stai puțin. Nu ți-am explicat încă bine numerele și nu am spus despre ce fel de loterie este vorba. Aceste numere înseamnă următoarele:

"10"- înseamnă că trebuie să respecți cele zece porunci;

"7"- înseamnă că trebuie să primești sacramentele frecvent;

"14" înseamnă că trebuie să practici cele 14 fapte ale milei trupești și sufletești.

Apoi sfântul Ioan Bosco a spus: "Dacă vei îndeplini aceste trei condiții – să păzești poruncile, să primești sacramentele și să practici fapte de milostenie - vei câștiga cel mai mare premiu la cea mai importantă dintre toate loteriile: Slava veșnică a cerului".
MAI POTI CITI