WIKi CHOU TZUYU vedeta grupului K-POP aleasa prima in topul 100 a celor mai frumoase fete ale anului 2019

TC CANDER si THE INDEPENDENT CRITICS au dat publicitatii THE 100 MOST HANDSOME FACES OF 2019 un top al celor mai frumoase doamne si domnisoare ale anului 2019.

Pe primul loc s-a clasat cantareata in varsta de 20 de ani CHOU TZUYU. Chinezii o stiu ca si ZHOU ZIYU si pentru ceilalti numele cautat este ZIYN.

Este un nume chinezesc numele de familie este CHOU. CHOU TZUYU s-a nascut la 14 iunie 1999 in  EAST DISTRICT TAIWAN.

Cantareata declarata CEA MAI FRUMOASA  FATA e asa greu sa traduci in romana MOST HANDSOME FACES suna aiurea dar voi intelegeti.
CHOU TZUYU  WIki Instgram vedete K Pop

Cantareata ziceam a fost cea mai mica membra a trupei de succes TWICE. O trupa K-POP fondata de JYP ENTERTEINAMENT. In anul 2015 CHOU -TZUYU a aparut intr-o emisiune televizata in COREA DE SUD tinand steagul TAIWANULUI.

Asta a produs o mare rumoare si o serie de controverse. Adolescenta de 16 ani a fost nevoita sa isi ceara scuze pentru incident. In 2016 incidentul aceasta i-a atras oprobiul public si in TAIWAN.

CHOU TZU YU a fost descoperita in anul 2012 intr-un show de talente la MUSE PERFORMING ARTS WORKSHOP in TAIWAN.

S-a mutat in COREEA si a inceput sa munceasca  pentru cariera muzicala. A dat examen la TAIWAN MUNICIPAL JUNIOR HIGH SCHOOL pentru a-i fi echivalalte studiile din generala.

A finalizat scoala anul acesta in februarie 2019 la  HANLIM MULTI ART SCHOOL in COREEA DE SUD. Dupa participarea la show-ul de talente "SIXTEEN" a fost aleasa sa faca parte din grupul TWICE.

Uimitor este faptul ca votul publicului a ajutat-o altfel ea nu figura in linia de 9 finaliste. In octombrie 2015 are loc debutul frumoasei in trupa TWICE.

Succes inca de la debut cu melodia "LIKE OOH-AHH" vizualizata de 100 de milioane de oameni pe YOUTUBE.

Dupa cei de la GALLUP COREEA  cantareata CHOU TZU -YU este pe locul 3 ca POP IDOL pe primele doua locuri fiind clasati  alti doi tineri coreeni.

In 2017 a castigt locul al 9-lea in topul FAVORITILOR ARTISTI si in 2018 a ocupat locul 12.

Criticii i-au recunoscut talentul muzical dar si frumusetea naturala. In 2016  la alegeri cei din TAIWAN au sustinut-o dar fondatorul JYP ENTERTAINMENT au obligat-o sa isi ceara scuze mediei din CHINA.

E greu de crezut ca  un ARTIST sa poate implica afara voia lui dintr-o greseala intr-un incident politic. Anul 2019 i-a adus un alt premiu frumoasei CHOU TZU-YU.

Recunoasterea frumusetii ei lucru ce a clasat-o pe primul loc in TOPUL MOST HANDSOME FACES. In acest TOP 100 nu puteau lipsi si frumoasele din TURCIA.

Locuri meritorii in acest top valoros pentru DEMET OZDEMIR NEW ENTRY in acest TOP LOCUL 94 apoi OZGU KAYA locul 32 si oh, locul 21 pentru HANDE ERCEL. IN acelasi TOP 100 la DOMNI si actorii turci au obtinut recunoasterea frumusetii.Ghiciti cine a obtinut locuri fruntase in TOP 100 BARBATI?

EVIDENT, CAGATAY ULUSOY locul 31, BARIS ARDUC locul 37 si  NEW ENTRY CAN YAMAN locul 76.

Hmmm. FARA superbul BURAK OZCIVIT? Un TOP 100 care de 30 de ani este asteptat de public.

Si in 2019 topul este plin de tineri si tinere din ASIA ceea ce demonstreaza sarmul si puterea de a munci a acestor ARTISTI. De unii clar nu am auzit noi romanii.

De cantatreta aceasta a mai auzit cineva ? In afara pustoaicelor ce indragesc acest gen ce cucereste de la an la an ?

Cum vi se pare CHOU- TZU-YU? Merita primul loc in TOP 100?

Hey, ROMANII au un reprezentatnt in TOP. Pe locul 77 in 2019 al celor mai frumosi SEBASTIAN STAN CONSTANTEANUL plecat cu curajoasa sa mama in AMERICA.

BRAVO, ROMANIA, BRAVO, CONSTANTA!
MAI POTI CITI