Mesaje de Sf. IOAN de la Multi Ani pentru Ion, Ionut, Ioana si Ionela si alte nume derivate

Selectie cele mai frumoase urari onomastice cu mesaje de Sfantul Ion haioase, mesale de la multi ani de Sf Ioan si Ioana pentru sot, iubit, mama sau sotie.

* La multi ani, de Sfantul Ioan! Ionut sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

* Scumpă Ioana, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

* Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, Ionela iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

mesaje onomastice de sf ioan de la multi ani pentru sot


* Ion te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

* In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei va urez multa sanatate si fericire! La multi ani Ionut!

* De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

* De Sfantul Ioan fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special.

* La mulţi ani! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfântul Ioan să-ţi lumineze drumul în viaţă!

* De Sfantul Ioan sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

* Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Ioana!

Aceasta a fost mica noastra colectie de urari crestine de Sf. Ion felicitari onomastice pentru trimis din inima celor dragi care isi sarbatoresc ziua onomastica in data de 7 ianuarie!
MAI POTI CITI