SOC! RAPORTUL FBI CARACAL. Au venit REZULTATELE FBI dupa testarea oaselor din liziera.

Stiri de ultima ora despre "Minunile din Caracal"!

FBI a finalizat analiza şi raportul pe oasele găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal, oase despre care Dinca a afirmat că îi aparţin tinerei Luizei Melencu.

Conform informatilor obtinute de Romania TV, FBI NU a putut evidenţia ADN în probele trimise din oasele găsite în pădurea din Caracal.

Astfel că nu se poate afirma dacă aceste oase aparţin sau nu Luizei Melencu, aşa cum a sustinut cu tarie Gheorghe Dincă, după ce a recunoscut în faţa procurorilor că ar fi ucis-o pe adolescentă.

noutati de ultima ora cazul caracal raport fbi

Nimic surprinzator se pare. De altfel, avocatul Tonel Pop a declarat, în exclusivitate la România TV că la Biroul Federal de Investigații(FBI) au ajuns probe care NU pot demonstra in niciun mod ADN mitocondrial.

Astfel, din oasele care au ajuns la FBI, nu se poate determina nici măcar dacă oasele sunt de proveniență umană sau animală.

Raportul a ajuns deja la procurorii din România, care urmează să îl confrunte pe Gheorghe Dincă cu rezultatul analizelor făcute de specialiştii americani.

Pentru moment, raportul FBI in legatura cu cazul caracal nu a fost făcut public.

In schimb DIICOT a publicat raportul INML, în cazul crimelor din Caracal. 

În acel raport se arată că niciun ADN nu s-a putut evidenția, în oasele din pădurea din Caracal.

Acesta este și motivul pentru care părinții Luizei Melencu nu au fost anunțați cu privire la acest raport.
MAI POTI CITI