RAMONA ILIE biografie de vedeta Antena Stars aflata la varsta succesului

Ramona Ilie biografie, Ramona Ilie star news blog, Ramona Ilie facebook, Ramona Ilie iubit instagram sunt doar cateva dintre curiozitatile pe care vedeta Antena Star le starneste in mintea fanilor.

Conform CV-ului, Ramona Ilie este prezentatoarea jurnalului de la Antena Stars-Star News. 

Ramona Ilie este una dintre cele mai agreabile prezențe de pe micul ecran, a pornit ca reporter, iar apoi a a fost promovată ca prezentator TV, ocupându-se de știri.

Ramona Ilie este o prezenţă frumoasă, plăcută şi mereu cu zâmbetul la ea. Ramona Ilie a reuşit de fiecare dată să-şi atragă simpatia publicului graţie felului său natural de a fi.

Ramona Ilie a început cursurile IMA după absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la îndrumarea regretatului profesor, Ferenc Vasas.
wiki ramona ilie biografia vedetei antena stars

La facultate, a făcut câte puțin din toate (presă scrisă, radio, tv, presă online), dar simțea nevoia unei specializări.

Ramona Ilie a profitat la maximum de șansa pe care a primit-o și nu i-a mai dat drumul. A învățat totul din mers și a încercat să pună în aplicare tot ce a învățat la IMA, toate sfaturile pe care le-a primit de la traineri.

Emisiunea Star News de la Antena Stars este un proiect în care a fost implicată, înainte, ca reporter, dar nu din postură de prezentator.

Tot Star News s-a numit și proiectul pe care Ramona Ilie l-a avut pe Antena 1, cu Liviu Vârciu, deci crede că îi era, cumva, predestinat.

In 2018  Ramona Ilie și-a luat o locuință la care a visat de foarte mult timp, lucru care a făcut-o să fie împlinită cu adevărat.

Dar pentru că nu totul este roz, Ramona Ilie declara intr-un interviu ca in viata a suferit și anumite dezamăgiri, așa cum se întâmplă deseori, dar fiind o persoană puternică a înțeles că nimic nu este întâmplător și că tot răul este, mereu, spre bine.

Ca planuri de viitor Ramona Ilie spune ca ar vrea să învățe să nu îi mai pese de părerea celor care nu o cunosc și să nu mai încerce să mulțumeasca pe toată lumea, pentru că riscul de a eșua e mare.

Așa că vrea să încerce să se fac plăcută doar pentru cei care contează cu adevărat.
MAI POTI CITI