Biografie Castigatori VOCEA ROMANIEI 2019 Sezonul 9 care intra in Finala de Vineri 20 decembrie

Wiki biografie Elena Bozian Elena are varsta de 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni.

Elena Bozian nu are in biografie studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură.

La audiții, Bozian a cântat "Feel It Still" și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa "Crazy" și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor.

În cadrul Confruntărilor Vocea Romaniei 2019, Elena a cântat în duet cu Luiza Constantin piesa "California Dreamin'" (The Mamas and the Papas). Elena Bozoian a ajuns în prima semifinală, în detrimentul Luizei.
biogafie finalisti vocea romaniei 2019 varsta inaltime instagram

Elena Bozian a cântat în primul live de la Vocea României 2019 piesa "Hoy Tengo Ganas De Ti". Concurenta a primit voturile publicului.

Biografie wiki Jasmina Răsădean În vârstă de 16 ani, tanara Jasmina Răsădean este originara din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a.

La Vocea Românei 2019 a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați.

Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor.

La knockout-uri, Jasmina Rasadean a cântat "Sail" (Awolnation), dar Chirilă nu a ales să meargă mai departe în competiție cu ea.

Însă, norocul a fost de partea Jasminei pentru că a fost salvată de Irina.

În etapa Confruntărilor, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei, ambii salvați de Irina în etapa knockout-urilor au interpretat "Another Way To Die" (Alicia Keys & Jack White). Irina Rimes a ales-o pe Jasmina.

Biografie wiki Andi Tolea Andi are varsta de 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României.

Adi a interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, impeuna cu talentul vocal de necontestat, i-au impresionat pe antrenori.

În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete.

Tânărul Tolea l-a ales pe Smiley pentru ai fi antrenor.

Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uri, Andi Tolea nu a făcut parte dintr-un trio, ci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu.

Interpretarea sa a piesei "I Will Always Love You" l-a convins pe Smiley să îl păstreze în echipă.

Wiki biografie Dragoș Moldovan. Dragos este din Timișoara și are varsta de 21 de ani. Bogdan se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui.

Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică.

La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele.

Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, "Painkiller".

Dragos Moldovan s-a luptat cu ale sale colege de echipă - Natalia Sălăgean și Britta Seidner și a câștigat. Dragoș Moldovan a trecut în etapa Confruntărilor.
MAI POTI CITI