ZDOB si ZDUB BESTARIUM TURNEU NATIONAL 28 noiembrie SALA PALATULUI. Un regal muzical si mesaje ecologice.

O mare bucurie pentru fanii trupei din REPUBLICA MOLDOVA "ZDOB si ZDUB" acestia sunt in TURNEU NATIONAL cu "BESTARIUM" . Ii puteti vedea si auzi la BUCURESTI joi 28 noiembrie 2019 la SALA PALATULUI.

O trupa numai buna de pus la suflet. Muzica lor este un mix ce incanta simturile, infierbanta inima de dor si bucurie.

Cateva cuvinte, scurt wiki, despre minunata trupa Zdub si Zdob.

Formatia de rock alternativ a luat fiinta in 1994 din bucuria si dragostea pentru muzica  a cinci prieteni. De-a lungul anilor in trupa au venit si au plecat membrii.

In timpul vacantei de la OITUZ din martie 2019 din zona COVASNEI baietii de la ZDOB si ZDUB au muncit la crearea  CELUI DE-AL 10-LEA ALBUM NUMIT "BESTAURIUM".

Titlul albumului, BESTARIUM, a fost imprumutat pentru acest TURNEU NATIONAL ce a cuprins 11 orase. Dupa capitala trupa va canta la IASI pe 30 noiembrie la CASA DE CULTURA A STUDENTILOR.
zdub si zdub ursul versuri cu mesaje profund ecologic

Membrii trupei sunt: ROMAN IAGUPOV, MIHAI GEANCU, VICTOR DANDES, VALERIU MAZILU.

Cata istorie are trupa ce a fost nomnalizatala MTV EUROPE AWARDS pentru cei mai buni interpreti romani.

Muzica lor combina mai multe stiluri muzicale " rock alternativ, hardcore, rapcore, etno, etno rock, folk rock, punk.

MESAJUL celui de-al zecelea album sta sub semnul unui mesaj profund OMUL si NATURA CA UN UNIVERS INTREG. Unele melodii sunt inspirate din folclorul autentic si din basme ce apartin patrimoniului national.

Vom gasi si elemente de rock psihedelic,  street music, trance nuante din folclorul indian si african. Titlurile pieselor sunt inspirate din flora si fauna.

Mesajul  albumului este un strigat de alarma pentru ca omul sa se trezeasca si sa faca ceva pentru mediul inconjurator pentru protejarea oceanelor, animalelor a padurilor .

ZDUB si ZDOB sunt o trupa PREMIUM este un rasfat sa mergi la concertele lor. Publicul canta si danseaza.

Minunatii de la ZDOB si ZDUB au efectuat mai mult de 20 de turnee la festivaluri in tara si strainatate.

Au concertat in UNGARIA, POLONIA, UCRAINA, FRANTA,  SUEDIA, REPUBLICA CEHA, REPUBLICA SLOVACA, ELVETIA, GERMANIA si desigur ROMANIA.

Talentul si aprecierea publicului    pentru minunatii trupei s-a manifestat prin faptul ca trupa a cantat in deschiderea unor concerte a unor artisti de renume international.

De la RED HOT CHILI PEPPERS, EMIR KUSTURICA, NO SMOKING ORCHESTRA, SOUL FLY, THE GARBAGE, RAGE AGAINST THE MACHINE, FUN LOVIn CRIMINALS, LINKIN PARK, Rollins BAND, BIOHAZARD.

ALBUMUL BESTARIUM contine 14 piese dintre care 5 au fost lansate: LUPUL SOLITAR, OMUL LILIAC, COLINDUL LEULUI, URSUL, INDIA.

Ne apropriem de luna decembrie luna bucuriei si a cadourilor. Si ce credeti? Baietii au facut un cadou tuturor domanelor si domnisoarelor.

Pentru ca in 7 luni vara va fi cu noi.

Melodia "SANZIENE" este un cadou de suflet. Este colaborarea celor de la ZDOB si ZDUB cu conationala lor IRINA RIMES.

O minune de melodie un videoclip filmat in natura. "Cand  frigurile vor trece,  iar din cea mai mistica noapte a anului NOAPTEA DE SANZIENE va astepta.  Fetele, mai aveti 7 luni sa va pregatiti pentru noaptea magica si sa impletiti cununa de flori pentru a va afla usitul."- ZDOB si ZDUB."

Cei de la ZDOB si ZDUB vor sa ofere bani si sa organizeze un eveniment crowfounding pentru achizitionarea si plantarea copacilor in zonele critice din MOLDOVA si ROMANIA.

NATURA ne priveste  cum noi oamenii distrugem tot ce este mai frumos. Ne-am dezumanizat suntem mai cruzi si mai rai mai lipsiti de empatie si dragoste pentru natura si animale.

Voi ce faceti pentru natura pentru rezolvarea problemelor mediului inconjurator? PADURILE ROMANIEI sunt o rana in inima celor care simt romaneste.

Povestea ursilor calcati de masini impuscati si fugariti v-au impresionat.

Ar fi bine ca fiecare din noi sa incercam sa particpam ca voluntari in actiunile de voluntariat ce tin de natura si drepturile animalelor.

BRAVO  din suflet pentru muzica celor de la ZDOB si ZDUB si pentru implicarea lor in problemele mediului. Cte organiztii se implica in slavarea naturii?

Iata niste EROI! MUZICA si IMPLICARE, un avertisment un mesaj ce va ajunge la inimile noastre.

De pe albumul BESTARIUM ascultati una din piesele care mie mi-a placut "URSUL".


Asculta vesurile melodiei URSUL - Zdob si Zdub

Cand va asezati comod in fata televizorului va ganditi ca  se face frig si sunt atatia catei , pisici napastuiti care asteapta o mangaiere si un pumn de mancare ?

Cei care fumeaza cati bani dati pe zi pe tigari? Din acesti bani daca ati aloca 2- 3 lei sa cumparati un pliculet de mancare sa dati de mancare unor suflete nevinovate cum ar fi?

De ce ursilor din ROMANIA nu li s eda de mancare acolo in arealul lor ? Credeti ca ar mai cobori ursoaica cu doi trei pui daca ar avea mancarea asigurata?

Paduri taiate  sange si oameni fara inima. Crime. MOR padurari mor animale. MUZICA sa va faca mai buni.

Sunt trupe care  sunt pentru inima precum painea cu unt intr-o zi friguroasa de iarna. O astfel de trupa este ZDOB si ZDUB! Bucurati-va  de concertele lor.

SALA PALATULUI, BUCURESTI 29 noiembrie  2019- ZDOB si ZDUB si BESTARIUM!
MAI POTI CITI