Restaurante Mangalia CRACIUN 2019: MERA BRISE. Mosul vine la cel mai festiv restaurant din Mangalia

Incep petrecerile de Ziua Națională (1 decembrie 2019), Moș Nicolae (6 decembrie 2019), Crăciun la restaurantul Mera Brise din Mangalia.

Restaurantul Mera Brise din Mangalia va asteapta la malul marii cu meniuri savuroase și condiții Premium de ședere sa petreceti sarbatorile de iarna 2019 pe litoral.

Restaurantul Mera Brise din Mangalia este, în special în sezonul rece, destinația perfectă pentru cei aflați în sudul litoralului românesc - aici au loc săptămânal evenimente festive, cu intrare liberă, muzică live și o atmosferă pozitivă molipsitoare care amintește de vacanțele pline de distracție alături de cei dragi.
restaurante craciun bucuresti craciun restaurante manglia restaurante brasov craciun

Aici, super evenimentul de 1 decembrie - Ziua Națională a României, va da startul party-urilor festive de iarnă pe care le petrecem, precum vacanțele, alături de familie și prieteni.

Meniul restaurantului Mera Brise este, de regulă, puternic influențat de bucătăria mediteraneană, însă de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2019, meniul pe care îl pregătesc gazdele (de la mâncare, la băuturi) va fi unul tradițional românesc: sarmale în foi de varză, proaspăt scoase din cuptor și servite cu mămăliguță, platouri cu carne, legume, brânzeturi românești.; pe terasa restaurantului, ceaune cu rață pe varză și cu iahnie de fasole cu ciolan vor fi pregătite pe pirostrii.

Participanții la acest eveniment vor fi întâmpinați cu țuică fiartă și vor petrece pe muzică românească live.

Vineri, 6 decembrie 2019, de ziua Sfântului Nicolae, sărbătoriții zilei sunt invitați la restaurantul Mera Brise din Mangalia să își sărbătorească onomastica.

Pregătiți-vă pantofii de dans, căci de Moș Nicolae petreceti cu muzică live și DJ și promitem o seară animată, plină de voie bună!

Și, fiindcă ați fost cuminiți anul acesta, vă invităm în Ajun să îl cunoașteți pe Moș Crăciun!

Ultimul eveniment al anului din restaurantul Mera Brise, evenimentul de Crăciun, are loc pe 24 decembrie 2019, atunci când Moș Crăciun vine în Mangalia să împartă cadouri în jurul bradului din restaurantul Mera Brise.

Părinții și copiii sunt invitați să vină să îl cunoască pe Moș și să se bucure împreună de magia sărbătorilor de iarnă într-unul dintre cele mai festive restaurante din Mangalia, unde muzica, decorul și mâncarea creează, alături de compania ta preferată, clipe memorabile.
MAI POTI CITI