Wiki TONI IURUC iubitul SIMONEI HALEP. Biografia unui miliardar machedon.

Toni Iuruc, biografia unui machidon plin de bani care are intentii serioase in legatura cu Simona Halep.

Toni Iuruc, povești de iubire ca-n telenovele. Informatii pentru cei care sunt curiosi despre relatiile Simonei Halep Toni Iuruc s-a iubit cu o știristă cunoscuta de la DIGI.

Simona Halep s-a afişat pentru prima dată oficial alături de noul ei iubit, Toni Iuruc. Cei doi au venit la Cotroceni ţinându-se de mână.

Klaus Iohannis a decis să o decoreze pe Simona Halep iar Toni Iuruc si Simona Halep au pozat intr-un cuplu fericit la cermonie.
wiki simona halep nunta cu iubitul

Toni Iuruc a preferat să stea retras, pentru a nu da de bănuit, cunoscută fiind discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală.

Iuruc apare prima data în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie 2019, după finala masculină.

Biografia lui Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este extrem de interesantă. De când a intrat în atenția presei, detalii despre trecutul iubitutului Simonei Halep au ieșit la iveală.

Astfel conform wiki-ul din revistele de cancan moden, Toni Iuruc a divorțat în urmă cu câteva zile, după o căsnicie de 10 luni.

Înainte să formeze un cuplu cu Simona Halep, acesta a fost căsătorit cu două alte femei și a avut destul de multe iubite cu care ar fi vrut să facă pasul cel mare. Cea mai controversată relație de care s-a aflat a fost cea cu o cunoscută prezentatoare de știri de la Digi.

Prima soție a iubitului Simonei Halep a fost Alina, un fotomodel cunoscut, cu multe contracte la activ. Alina provine dintr-o familie bună și îi plăcea foarte mult să iasă, iar Toni Iuruc nu ar fi putut ține pasul cu stilul ei de viață și au divorțat.

Fosta doamnă Iuruc este însărcinată în 5 luni, dar Iuruc nu stie daca e sau nu copilul sau! Conform surselor, Toni Iuruc şi Liana s-au despărţit în momentul în care, omul de afaceri a aflat despre o relaţie extraconjugală pe care Liana o avea cu un apropiat al său.

Iubitul Simonei Halep Toni Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.

Înființată în 2002 de Toni Iuruc, în colaborare cu alți trei parteneri, agenția full service AdVenture s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008.

Firma l-a avut client pe ex-edilul Capitalei și în următoarele campanii. Potrivit paginademedia.ro, în portofoliul agenției de publicitate se regăsesc clienți precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu și producătorul de lapte Lactag

Topicuri legate de subiect: Simona Halep iubit nou, Simona Halep relatie, Simona Halep relatii, Simona Halep iubit click.
MAI POTI CITI