Biografia ISABELA DE SOUZA. Wiki BEATRIZ din serialul BIA la DISNEY CHANNEL.

Un nou serial in curand la postul DISNEY CHANNEL. Cu actori tineri, frumosi pe val din diferite tari de la ARGENTINA, BRAZILIA, MEXIC. Serialul se numeste BIA si este asteptat cu nerabdare si de catre publicul din Romania.

Eroina principala a serialului BIA este o tanara cu personalitate complexa. O brazilianca cu multi fani pe INSTAGRAM.

Conform wiki-ului Numele intreg al actritei este ISABELA SOARES DE SOUZA MARQUES. Frumoasa satena s-a nascut in BRAZILIA in orasul BELO HORIZONTE, MINAS GERAIS.

O reprezentanta a zodiei CAPRICORN nascuta la 13 ianuarie 1998. ISABELA are doi frati  RICARDO SOUZA si LETICIA SOUZA.

ISABELA SOARES DE SOUZA este actrita, cantareata, model,compozitoare iar talentul sau artistic a fost recompensat prin nominalizarea la NICKELODEON BRAZIL KIDS CHOICE AWARD la categoria BEST FEMALE TV ARTIST.
wiki biografie isabela de souza bia serial disney

Nu are multe roluri la activ dar  ce a realizat pana acum  e o dovada clara ca frumoasa ISABEL are un viitor stralucit in showbiz.

Un prim rol este cel dinserialul din 2017" JUACAS" unde o interpreteaza pe BRIDA. A muncit serios si s-a documentat.

Pentru a intra in pielea personajului BRIDA, ISABELA a stat o luna de zile in  FLORIANAPOLIS unde s-a initiat in tainele surfingului.

A urmat alt rol in  serialul"WATERPROOF WICK". Cand a primit cu bucurie rolul BIEI din serialul "BIA" s-a decis sa plece in alta tara.

S-a stabilit in ARGENTINA la SAO PAOLO  BUENOS AIRES in 2017. ISABELA si-a inceput activittaea de actrita la postul DINEY CHANNEL BRAZILIA.

A jucat in primul serial JUACAS  persoanjul BRIDA timp de doua sezoane. In cel de-al doilea sezon actrita a fost guest actress. In 2018 si-a jucat propriul rol in DISNEY PLANET NEWS.

In serialul BIA actrita ii da viata personajului BEATRIZ URQUIZA. ISABELA a fost invitta sa jaoce in show-ul A IMPOSTURA unde a dat vita personajului MUZIMA XAVIER.

Dupa BIA a avut alt proiect numit PROGRAMA De MAISA.

Iata cateva dintre cle mai cunoscute melodii ale simpaticei ISABELA DE SOUZA.

MELODII ISABELA  DE SOUZA
  • NIGUEM ME CALO
  • ASI YO SOY
  • CALLAR
  • LE MEJOR COMIENZA
  • TU COLOR PARA PINTAR
  • ASI YO SOY- MINHA VEZ in " ELENA AVALAR
  • BIA

ISABELA  este solicitata ca model. Are 1.67 m inaltime si dimensiunile 80-63-93. Par saten si ochii caprui. O frumusete de fata.

Vesela, increzatoare in propriile forte si-a cucerit admiratorii care o urmaresc cu interes pe INSTA unde are nu mai putin de 410.000 de urmaritori.

Cu siguranta vom mai auzi de numele ei. ISABELA  SOARES DE SOUZA MARQUES. Ea este BEATRIZ din serialul BIA.
MAI POTI CITI