VLADUTA LUPAU biografie. Wiki Vladuta Maria Lupau artista talentata, frumoasa si asumata

Din biografia Vlăduța Lupău, aflam ca talentata, frumoasa și asumata artista a momentului nu a fost niciodată ocolită de probleme, deoarece viața de artist nu este deloc una ușoară. 

Vlăduța Lupău, este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Oamenii o iubesc pe Vladuta pentru muzica pe care o face, dar și pentru faptul că este extrem de modestă și la locul ei, si pentru ca.. sunt curiosi ce inaltime si greutate are Vlăduța Lupău!!

Dovada stau si numeroasele cautari si topicuri deschise pe forumuri: Vladuta Lupau varsta,
Vladuta Lupau iubit, Vladuta Lupau nunta, Vladuta Lupau instagram, Vladuta Lupau si Alexandru Bradatan sunt impreuna, Vladuta Lupau ce bine arata fata, Armin Nicoara si Vladuta Lupau, Vladuta Lupau fain ii numele marie download, Vladuta Lupau colaj 2019, Vladuta Lupau si Adi Rus colinde etc.
wiki biografie vladuta lupau operatii estetice

Artista care este iubită de o întregaă Românie a știut încă de mică ce drum voia să urmeze.  Vlăduța Lupău a mărturisit  intr-un interviu că și-a început cariera la varsta de 4 ani și ca de mică a iubit muzica. 

Vladuta Maria Lupau a mărturisit că oamenii sunt cei care au ajutat-o să ajungă unde este astăzi și că pentru ea, cel mai mult contează să fie sinceră atunci când urcă pe scenă, să le poată transmite oamenilor energia și cântecele sale.

Artista care este cerută la evenimente peste tot în țară de oamenii care îi adoră muzica, este un om modest și cu frică de Dumnezeu și a reușit să ajungă în top cu fiecare melodie pe care a lansat-o.

De profesie, Vlăduța Lupău este medic veterinar. Spune ca a ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama Vladutei este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale.
poze rare Vladuta Lupau nunta adi rus

Vlăduța Lupău a făcut nuntă de curând cu bărbatul vieții ei, fotbalistul de la CFR Cluj, Adrian Rus și acum este cea mai fericită, dar nu a avut tot timpul o viață liniștită. 

Vlăduța Lupău și portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus s-au căsătorit marți, pe data de 12 noiembrie, într-un cadru departe de ochii lumii.

Artista de muzică populară Olguța Berbec și sexofonistul timișorean Remus Novac au fost nași de cununie, iar evenimentul a fost încărcat cu multă emoție și voie bună.

Vlăduța Lupău a ales să poarte în ziua cea mare o salopetă albă, cu perle, în care pur și simplu a strălucit. Adi Rus a purtat un costum simplu, de culoare închisă, cu cămașă albă.
MAI POTI CITI