RUGACIUNEA mamei pentru copilul ei. Rugaciunea mamei pentru fiu si pentru fiica sa.

Acestea sunt cele două rugăciuni orotodoxe puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiica.

Tine minte ambele ambele rugaciuni și rostește-le cu credință în fiecare zi pentru binele și sănătatea copiilor tăi cu smerenie si credinta profunda.

Rugăciunile pentru fiu și pentru fiică sunt ușor diferite, deoarece rugăciunea pentru sănătatea și bunăstarea fiicei se adresează Sfintei Fecioare și Domnului Dumnezeu pentru fiu.
rugaciunea mamei pentru copii si fini iustin parvu

Rugaciune ortodoxa puternica a mamei pentru fiul ei

Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare.

Nu cer nimic pentru mine, mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun.

Ferește-l de ciuda și răutatea oamenilor, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.

Rugaciune ortodoxa puternica a mamei pentru fiica ei

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul sau – dă-i în viața ei zile mai clare!

Mă rog pentru fericire, frumusețe, noroc și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să îi cuprindă orele.

Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, sau nu-și găsește imediat drumul în viață, ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.

Tu cum te rogi pentru bunăstarea copiilor tăi?
MAI POTI CITI