RUGACIUNE pentru intelegere in familia mea. Rugaciune pentru familie casa si suflet.

Rugăciune pentru liniște în familie, rugaciune pentru familie casa si suflet, rugaciune intelegere familie.

O puternica rugaciune pentru familia crestina cu efect imediat. O rugăciune pe care trebuie să o rostești la începutul postului pentru liniste si intelegere in familie.

Inainte de vedea care este cea mai eficienta rugaciune pentru liniste si lipsa certurilor in familie va spunem ca familiilor crestine din timpurile noastre trebuie sa li se repete îndemnul apostolului Paul cuvintele din Scrisoarea catre Romani: „Va îndemn deci, fratilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu... nu va conformati lumii acesteia, ci schimbati-va prin înnoirea mintii, ca sa întelegeti care este vointa lui Dumnezeu, ce este bun, ce este placut, ce este desavârsit” (Rom 12,1-2).
Rugaciune puternica pentru familie casa si suflet

Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche și cea Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Ține Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, că să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruința asupra păcatului,- că împreună cu Ține răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună plăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, și Ție slavă înălțam, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfantului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.

WIKI Familia creștină este binecuvântare şi icoană a iubirii lui Dumnezeu pentru umanitate, un spaţiu sacru al lucrării harului Preasfintei Treimi, orientat spre viaţă şi iubire eternă.

Teologia morală învaţă că trăsăturile fundamentale ale familiei creştine sunt unitatea şi indisolubilitatea.

Aşa cum Mântuitorul Iisus Hristos a iubit Biserica şi s-a jertfit pentru ea, la fel şi membrii familiei sunt datori să se iubească sincer, jertfelnic, căci legătura dintre bărbat şi femeie devine prin Taina Cununiei asemenea legăturii lui Hristos cu Biserica Sa.

Când într-o familie crestina există aceste calităţi, căminul nu mai este asemenea unei camere de motel, un loc unde te opreşti sa te odihnesti temporar.

El este mai mult decât o simplă locuinţă. Este un loc plăcut care-i atrage pe membrii familiei. Este un adăpost plin de căldură şi afecţiune, de compasiune şi înţelegere.
MAI POTI CITI