Biografia actorului JULIO PENA FERNANDEZ - WIKI MANUEL din serialul fenomen BIA

WIKI biografic JULIO PENA FERNANDEZ

In cateva ore de azi 4 noiembrie 2019 de la ora 18 pe DISNEY CHANNEL tinerii  romani vor putea vedea premiera serialului fenomen "BIA" . Romantism, povesti de dragoste si muzica.

In centrul atentiei sunt BIA si MANUEL si frumoasa poveste de dragoste pe  note muzicale.

Cine este actorul care da viata personajului MANUEL din serialul "BIA"? Acest rol i-a adus faima tanarului actor aflat la primul rol din cariera.

Actorul este si cantaret, compozitor. Indragostit de teatru. A jucat teatru in liceu si a studiat la  COMPANIA TEATRALA ARCADIA de la SCOALA DE ARTE din SPANIA.

Conform biografiei JULIO PENA FERNANDEZ s-a nascut la SAN SEBASTIAN la 15 iulie 2000 si a crescut in MADRID. Este atasat de familie.
JULIO PENA Biografie tanar actor serial Bia

JULIO PENA FERNANDEZ are o sora pe nume EMMA PENA. Adeseori cei doi canta impreuna  talentul artistic fiind mostenire de familie.

JULIO PENA FERNANDEZ  este cunoscut si iubit de public. Serialul fenomen produs de  DISNEY i-a a dus faima.

JULIO FERNANDEZ PENA  este la inceput de cariera. In actorie da.  Personajul MANUEL i-a placut mult si e mandru ca face parte din distributia unui serial  ce a produs atata bucurie publicului tanar.

JULIO nu este doar un tanar al generatiei GINGER  este implicat in realitatile si problemele tarii sale. SPANIA cea frumoasa este tara unde poti intalni copii cu probleme , bolnavi si orfani.

Sensibil la  suferintele copiilor  JULIO s-a implicat in cauzele umanitare. E indragostit de muzica. A invatat sa cante la pian.

Pasionat de sporturile pe apa practica surfingul. MANUEL personajul pe care il interpreteaza in serialul BIA este protagonistul principal ce se va indragosti de frumoasa BIA aka actrita ISABELA DE SOUZA.

Povestea de dragoste dintre BIA si MANUEL va fi urmarita cu sufletul la gura de voi care va veti indragosti de toate personajele. Pentru ca in ciuda diferentelor culturale tinerii sunt uniti de muzica.

 Ce spune MANUEL despre serialul "BIA"?

"Cred ca toata lumea  ar trebui sa se uite la serialul "BIA". De ce ? Pentru ca este ceva pentru fiecare dintre voi.

Si sa nu uitati ca personajele sunt desprinse din realitate. In serial veti gasi o combinatie interesanta de culturi. Cand povestile acestor tineri incep sa se impleteasca totul devine extrem de palpitant.

Veti vedea cum persoanjele se cearta se iubesc. Un serial plin de mistere si secrete asa incat de la episod la episod voi veti exclama  " OH, MY GOD" chiar e pe bune?"

 Si BIA aka actrita ISABELA SOUZA  ne sfatuieste sa ne uitam la serialul "BIA".

"Unul din cele mai importante mesaje ale serialului ramane acela ca trebuie sa fim noi insine. Sa fim constienti ca diferentele culturale nu conteaza si nu trebuie sa lasam pe nimeni sa ne spuna ce trebuie sa facem si cum sa traim."- ISABELA SOUZA.

Un alt personaj din serial CARMIN aka actorul ANDRE DE ALBA a fost uimit sa vada cum serialul BIA are atatia fani in ROMANIA.

 Este uimit cum de romanii stiu spaniola unii au invatat abia acum limba spaniola doar pentru a le scrie mesaje . Si asta in conditiile in care serialul nu fusese difuzat in nicio tara.

Adaugati doua noi personaje simpatice in  lista actorilor pe care ii veti iubi de acum incolo. BIA si MANUEL. Si nu doar ei ci totii tinerii acestia diferiti  provenind din tari diferite uniti prin muzica si dragoste.

Un serial pentru inima voastra cu muzica si povesti ce asteapta sa le descoperiti. Serialul " BIA" un serial fenomen ce a adus in luminile rampei actori tineri si talentati.

Ca si in serial  actorii care dau viata personajelor sunt din SPANIA, MEXIC, ARGENTINA, BRAZILIA.Isabela Souza si  Julio Peña canta impreuna

Veti face cunostinta cu tinerii actori din ARGENTINA : FERNANDO DENTE, AGUSTINA PALMA, MICAELA DIAZ, ALAN MANDANES, RADRISi RUMI, GUIDO MESSINA

Din MEXIC actrita JULIA ARGULLES. Din BRAZILIA protagonista actrita ISABELA DE SOUZA, GABRIELLA GRECO, RHENER FREIROS si ANDRES DE ALBA.

Din SPANIA JULIO PENA FERNANDEZ. O poveste de dragoste intre doi actori unul din BRAZILA si unul din SPANIA. Cum sa nu fie un serial  interesant care a captat atentia publicului din intreaga lume?

Serialul " BIA" va asteapta in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 18. Pe DISNEY CHANNEL.
MAI POTI CITI