Pareri Restaurant SOLT Dining: meniu new nordic imbinat perfect cu bucataria traditionala

Sa ne facem o parere despre restaurantul Solt Dining, pe care il gasim la adresa Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, la parterul Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca.

Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul Solt Dining din Bucuresti oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal.

Oferta restaurantului Solt Dining conține și un business lunch, iar preparatele se schimba odată cu fiecare sezon, astfel încât ingredientele să fie mereu proaspete, respectând filozofia Solt Dining.
Pareri forumuri restaurant Solt Dining

Cele 18 preparate din meniul Solt Dining se bazează pe ingrediente locale, cu o calitate premium, și readuc în prim plan bucătăria românească, reinterpretată în stil propriu de Chef Alin Berba.

Printre ingredientele locale care se regăsesc în meniul restaurantului Solt Dining se numără porcul de Mangalița, bibilica sau cocoșelul de pădure, dar și produse cu indicație geografică protejată, cum ar fi păstrăvul afumat de Valeputna, telemeaua de Ibănești și cârnații de Pleșcoi.

Printre preparatele deja vedetă ale meniului Solt Dining se numără musacaua de vită, cu țelină și sos de măcriș, supa de dovleac cu chipsuri de brânză de Horezu, rulada de bibilica umplută cu varză roșie, praz și țelină, în crustă de sare și cu sos de cimbru, iar desertul preferat este cheesecake-ul cu urdă, dovleac și sirop de cătină.

Chef Alin Berba spune ca bucătăria contemporană reprezintă o provocare pentru orice chef, în contextul accesului aproape neîngrădit la ingrediente și preparate din orice colț al lumii. Tocmai de aceea el vede în meniul Solt Dining provocarea unei abordări diferite a unor preparate cunoscute, de la Mangalița cu crumble de cârnați de Pleșcoi și esență de ardei gras, până la un desert al copilăriei, reinterpretat, cum este orezul cu lapte și mămăligă la grătar.
impresii meniu restuarant solt dining bucuresti

Parerea noastra este ca restaurantul Solt Dining oferă o experiență premium casual într-un spațiu hygge, de inspirație nordică, în noul centru financiar al Capitalei. 

Aflat la parterul Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca, restaurantul Solt Dining este o destinație must try atât pentru turiștii de business, cât și pentru cei care vor să testeze o experiență culinară de excepție, cu ingrediente locale, premium, reinterpretate într-o manieră contemporană, neașteptată.
MAI POTI CITI