GRADINITE Bucuresti pareri forum. Posibil TOP al celor mai bune gradinite.

Gradinite din Bucuresti pentru un forum virtual despre un posibil Top al celor mai bune gradinite acreditate din Capitala

Multi din cei care isi exprima parerile pe forumuri au fost in cautare de "gradinita perfecta" la vreo 10 gradinite prin Bucuresti. Poate au exagerat, dar si-au facut o parere cat mai apropiata de realitate.

Asa ca recomandarea noastra pentru toate mamicile care vor sa-si dea copiii la gradinita, este sa le viziteze din timp.

Multi pe forumuri spun ca le-a placut la Gradinita Vise sau De vise, ceva de genul asta, care este pe undeva pe langa soseaua Iancului. Un minus pe care l-au remarcat este ca aveau in curte, accesul in subsol.
recomandari gradinite bune bucuresti opinii forumuri

Doua usi mari si grele care erau deschise cand am vizitat eu locul. Li s-a parut o chestie periculoasa pentru copii. In schimb le-a placut ca aveau bucatarie proprie si sala separata pentru mancat.

Nu le-a placut Gradinita Genoveva, care este peste drum de Policlinica Titan. O hala mare, intr-un complex comercial. Toti copiii de la toate grupele in acelasi loc, mancare la pachet, fiecare isi aduce de acasa. Iar la momentul vizitarii, era un miros greu - multi speculand ca de la tevile de la canalizare...

Mai este Gradinita Ingerasul meu, de limba germana. N-am putea spune ca i-a incantat pe forumisti si forumiste.

Probabil ca aceasta gradinita bucuresteana se adreseaza in principal parintilor care isi doresc ca cei mici sa manance germana pe paine. Pentru ca asa mi-a pus problema doamna directoare, patroana gradinitei.

Multora li s-a parut un pic cam ciudata, dar, va repetem,  important este sa mergeti personal la astfel de gradinite, FARA PROGRAMARE, sa vorbiti cu educatoarele sau cu directoare si sa vedeti cu ochii vostri locul si mai ales, ce activitati sunt.

Si nu in ultimul rand Gradinita Licurici care isi desfasoara activitatea in doua locatii centrale, respectiv in B-dul Dacia nr. 134 (aproape de intersectia cu Calea Mosilor) – 4 grupe si str. Sagetii nr. 11 (zona Biserica Armeneasca) – 5 grupe, cu program prelungit.

Gradinita Licurici din Bucuresti promoveaza:

-curriculum centrat pe copil;

-mediul educational de calitate oferit de cadre didactice calificate;

-metode si mijloace didactice moderne care sa satisfaca nevoile copiilor pentru cunoastere si dezvoltare individuala;

-implicarea, motivarea si participarea copiilor la diferite concursuri scolare;

-o gama larga de activitati optionale si activitati extracuriculare.
MAI POTI CITI