GEORGINA RODRIGUEZ biografia iubitei sotii a lui Cristiano RONALDO

Wiki cancan monden. Cristiano Ronaldo și iubita sa sotie, modelul Georgina Rodriguez (data nasterii 27 Ianuarie 1994), au împreună o fetiță, pe nume Alana Martina, în vârstă de 2 ani.

Cristiano Ronaldo  mai are trei copii, făcuți cu o mamă surogat: un băiat, Cristiano Junior, în vârstă de 9 ani, și gemenii, Eva și Mateo, în vârstă de aproape 3 ani.

Alana Martina este primul copil al lui Ronaldo cu Georgina Rodriguez, iubita sa cu care  s-ar fi însurat pe ascuns în Maroc, iar vestea surpinzătoare, dar asteptata, a fost dată de revista italiană „Novella 2000”, citata de Gazzetta dello Sport.

Georgina Rodriguez este obișnuită cu postura de mamă, aceasta fiind cea care a avut grijă și de Eva și Mateo, gemenii lui Ronaldo în vârstă de 5 luni, concepuți, de asemenea, cu o mamă surogat.
Wiki GEORGINA RODRIGUEZ Biografie iubita sotie a lui Ronaldo

Revenind la casatoria lui Ronaldo cu Georgiana, se pare că fotbalistul ar fi fost forțat de mama sa să facă acest pas, iar apropiați ai cuplului susțin că știrea ar fi pe cât se poate de reală: „Știam de acest pas încă de vara trecută, pentru că atunci a mers la Madeira pentru a se întâlni cu avocații săi și le-a cerut să înceapă să o proteje și pe Georgina. Înainte toate bunurile erau administrate de mama sa, dar din acea zi unele prevederi s-au schimbat, iar Georgina a primit mai multe drepturi.” – a declarat o persoană din cercul de prieteni a lui Cristiano Ronaldo.

Înainte de a începe relaţia sa cu Georgina, Ronaldo a avut o relaţie de cinci ani cu modelul rus şi actriţa Irina Shayk.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez pe vremea când aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Spania.

Fotbalistul îi este recunoscător iubitei sale că i-a fost alături în ultimii trei ani.

Georgina mărturisește însă că este extrem de dificil să fii într-o relație cu un bărbat faimos ca Ronaldo.
NUNTA GEORGINA RODRIGUEZ si CRISTIAN RONALDO

Georgina Rodriguez este în prezent model al agenției Uno Models din Madrid.

În 2012, în vârstă de doar 17 ani, Georgina a zburat în Anglia și a obținut un loc de muncă ca au pair  la o familie din Bristol. Un „au pair” are sarcina de a se ocupa de copiii unei familii şi de a efectua o parte din treburile casnice. Familia-gazdă îi oferă în schimb cazare şi bani de buzunar. Asigurarea medicală este inclusă, dar cheltuielile de călătorie trebuie acoperite de obicei de către au pair.

Georgina Rodriguez a studiat engleza la Londra și s-a antrenat și ca dansatoare, acesta fiind unul din visele ei, acela de a fi balerină.
MAI POTI CITI