CRACIUN 2019: decoratiuni de Craciun la kika.ro Bufnițe, Reni, Zane fermecate, Brazi din catifea

Sa vedem trendurile decoratiunilor de Craciun 2019 pentru casa, decoratiuni de Craciun ieftine, ornamente si decoratiuni de Craciun de pus pe masa etc. pe gare kika ni le propune pentru anul acesta.

In magazinele kika, românii vor găsi ingredientele necesare pentru a-și crea acasă un decor de Crăciun 2019 relaxant, primitor și care să-i inspire pentru anul care vine. 

Toți cei care vor veni în aceste zile în magazinele din kika Militari și Pallady vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor – au lansat colecții atât pentru cei care țin la tradiție, dar și pentru cei care adoră să iasă din tipare.
idei trenduri decoratiuni de craciun interioare ieftine de pus pe masa

Bufnițe, reni, zâne fermecate, brazi din catifea, ciuperci din lână, căluți de mare, meduze și unicorni – sunt câteva dintre figurinele prin care kika își propune să aducă în casele românilor momentele magice care amintesc de bucuria copilăriei.

Prețurile decoratiunilor de Craciun 2019 variază între 3,99 de lei pentru decoraţiuni pentru brad și 699 de lei pentru figurinele mari cu o înălţime de peste 100 cm, cum ar fi ursul polar.

Decoratiuni si accesoriile de Craciun sunt disponibile în magazinele Militari și Pallady, dar și pe kika.ro

Pentru cei care preferă căldura stilului tradițional de Craciun, kika a lansat colecția „Căsuța din poveste”, cu accesorii ingenioase din lemn, ceramică, materiale tricotate sau lână, care aduc aminte de decorațiunile de odinioară, lucrate cu migală de meșteșugari.

Predominantă este culoarea roșie, iar verdele, albul și tonurile de gri vin să completeze interiorul cu un aer festin, specific sărbătorilor de iarnă.

Decorul este completat într-un echilibru perfect cu brăduți din lemn, oameni de zăpadă, căluți, Moși Crăciuni sau reni.

Având ca sursă de inspirație natura, colecția „Pădurea fermecată” promite să aducă zâmbetul pe buze și să-i încânte atât pe cei mici, cât și pe părinți.

Colecția „Regatul de gheață” de Craciun se adresează în special celor care iubesc simplitatea și stilul modern. 

Combinațiile de alb și argintiu, împreună cu tonurile reci de bleu sau verde fistic, aduc în cămine magia creată de reflexiile fulgilor de nea.

În acest tablou feeric, senzația de căldură este oferită de covorașele sau decorațiunile din blană care pot fi așezate nu doar pe jos în fața bradului sau șemineului, ci și pe scaunele de dining.

Nu în ultimul rând, pentru cei care văd viața în nuanțe de pastelate, kika le propune o colecție îndrăzneață - „Tărâmul zânelor”.

Coral, o culoare mai puțin utilizată până acum în decorurile de Crăciun, creează o stare de optimism și o atmosferă magică de basm, iar rozul folosit în decorațiunile de iarnă completează un decor vesel. În atmosfera de basm își fac apariția și figurine neașteptate: de la zâne și unicorni, la căluți de mare și meduze din mărgele.

În plus, pentru cei aflați în căutare de inspirație pentru decorul de Crăciun, kika Militari și Pallady promite să-i întâmpine cu cele mai frumoase idei de amenajare, dar și cu propuneri inedite de cadouri cu care să-i surprindă pe cei dragi.
MAI POTI CITI