CONCURS www.sergianagrup.ro 25 de ani. Castigatorii castiga o masina Renault Clio conform regulamentului.

Potrivit regulamentului postat online pe www.sergianagrup.ro/noutati/tombola-sergiana-25-de-ani concursul pana in data de 22 decembrie 2019 in toate magazinele Sergiana din tara.

Numele câștigătorilor prin tragere la sorți ai concursului SERGIANA 25 de ANI, precum și premiile acordate, vor fi făcute publice pe web site-ul www.sergianagrup.ro, si pe adresa www.facebook.com/sergianagroup in maxim 15 zile lucrătoare de la data efectuării tragerii la sorți.

In perioada 12 august – 22 decembrie 2019 fiecare client care cumpără din magazinele Sergiana carne şi preparate din carne marca Sergiana, in valoare de minim 50 de lei, primeşte la casa de marcat un loz răzuibil.

Softul casei de marcat o să atenţioneze casiera când se atinge limita de 50 de lei produse Sergiana
castigatori concurs 25 ani www sergiana ro

Lozul poate să fie câştigător iar clientul primeşte pe loc unul dintre premiile aflate in magazin. Premiul se acordă pe baza procesului verbal de predare primire.

Lozul câştigător este completat de client cu datele personale şi este introdus in urna din prăvălie.

In cazul in care lozul este necâştigător, clientul poate să strângă 3 lozuri necâştigătoare, să vină cu ele in orice prăvălie Sergiana şi primeşte pe loc produse Sergiana. Produsele Sergiana oferite clienţiilor sunt prezentate in tabelul „Premii de consolare in magazin”.

După ridicarea premiului din prăvălie, clientul poate să completeze cu datele personale cele trei lozuri şi să le introducă in urnă.

In data de 15 a lunilor septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie toate taloanele completate in luna anterioară se strâng in cele cinci magazine menţionate in regulament si se efectuează extragerea celor cinci premii acordate lunar pe toată reţeaua de magazine Sergiana. Extragerea are loc la ora 12.00 in fiecare din cele 5 magazine.
După efectuarea extragerilor, câştigătorul este contactat telefonic şi anunţat că este fericitul câştigător al unui premiu lunar din cadrul tombolei „Sergiana 25 ani”.

Premiul va fi ridicat de câştigător din magazinul Sergiana. Se stabilieste de comun acord cu câştigătorul magazinul Sergiana de unde se poate ridica premiul.

Pentru acordarea marelui premiu se extrage lozul câştigător al tombolei SERGINA 25 ANI plus 2 lozuri de rezervă.

Câştigătorul TOMBOLEI SERGIANA 25 ANI este contactat telefonic şi anunţat că este fericitul câştigător al marelui premiu din cadrul tombolei „Sergiana 25 ani”. Premiul se acordă pe baza procesului verbal de predare-primire.
MAI POTI CITI