Sovata Ensana Health Spa Hotels pareri impresii forumuri: Bradet Health Spa Hotel si Sovata Health Spa Hotel

Parerea consumatorilor despre Sovata Ensana Health Spa Hotels extrasa din comentariile de pe forumurile despre cele mai bune hoteluri pentru tratament balnear pentru mobilitate și antiinflamator, care au apă termală sau nămol terapeutic:

1. Pareri Pozitive - 0,80
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre Sovata Ensana Health Spa Hotels

1.Armonie - 0,60
2. Intimitate - 0,65
3. Autoexprimare - 0,60

comentarii forumuri Bradet Health Spa Hotel si  Sovata Health Spa Hotel

Pareri Impresii Sovata Ensana Health Spa Hotels
  • Servicii - 8.3
  • Curatenie - 8,1
  • Confort - 8,5
  • Facilitati - 8,3
  • Personal - 8,2
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Securitate - 8.3
  • Locuri de parcare - 8,2
  • WiFi gratuit - 8,2
Hoteluri Ensana Health Spa în Sovata, România: Bradet Health Spa Hotel si Sovata Health Spa Hotel

Sovata Health Spa Hotel este situat în inima României. De zeci de ani, doritorii de sănătate vin în pelerinaj la faimosul Lac Ursu, pentru a face tratamente cu apele sale sărate sau cu nămol terapeutic la acest respectat hotel balnear, în vederea combaterii tulburărilor reumatice şi musculo-scheletice, bolilor de piele, problemelor respiratorii sau ginecologice. 

Sovata Health Spa Hotel este bine dotat pentru a vă pregăti pentru un weekend balnear relaxant şi revigorant. 

În acest sens, acest hotel premium Ensana de patru stele oferă un centru balnear mare cu tratamente cu apă sărată, bazine de înot şi bazine Kneipp şi o zonă generoasă de saună şi terapie pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare. 

Un alt aspect foarte important este că hotelul nostru oferă şi un cadru excelent pentru evenimente şi întruniri de companie. Având o legătură directă cu hotelul, centrul de conferinţe modern cu servicii profesionale face din  Sovata Health Spa Hotel unul dintre cele mai dorite locaţii din ţară.

Vă puteţi relaxa după tratamente sau după întâlnirile de lucru în mijlocul peisajului uimitor din jurul hotelului. 

Bradet Health Spa Hotel este unul dintre principalele hoteluri medical-spa ale ţării. Hotelul de lux Ensana a fost renovat complet. 

În privința designului interior arhitectul s-a inspirat din decorul împădurit al regiunii şi a creat un design modern, dar uşor ludic, care este plăcut, proaspăt şi, în acelaşi timp, cochet.

Calitatea excepţională de patru stele este reflectată de mobilierul confortabil al camerelor, de bucătăria excelentă şi de serviciile atente, dar nederanjante.

Printre facilităţile oferite în cameră se numără servirea micului dejun, serviciu de spălătorie şi un minibar, în timp ce camerele Deluxe Plus şi apartamentele beneficiază de dotări pentru prepararea ceaiului şi cafelei.

Relaxaţi-vă în centrul spa din Sovata Health Spa Hotel, aflat în vecinătatea hotelului nostru, unde oaspeţii Brădet Health Spa Hotel au acces direct. 

Diverse bazine, o zonă cu saune şi o gamă variată de tratamente balneare, wellness şi de înfrumuseţare vă vor ajuta în mod sigur să vă relaxaţi. 

Vă puteţi concentra asupra sănătăţii dvs. în centrul de tratament cu renume, care utilizează cunoştinţe medicale de specialitate în aplicarea remediilor naturale unice ale destinaţiei în tratamentul problemelor locomotorii, ale bolilor dermatologice, ale alergiilor respiratorii sau ale afecţiunilor ginecologice.
MAI POTI CITI