NASRIN AMERI biografia. Wiki-ul vedetei Antena Stars cu wiki profesional interesant

Conform biografiei Ameri Nasrin (varsta 28 de ani), vedeta de la Antena Stars, are origini persane, si de aceea preferă machiajul seducător, specific femeilor de acolo.

Ameri Nasrin poate să fie văzută în fiecare sâmbătă şi duminică la Antena Stars, în emisiunea "Star matinal de weekend", începând cu ora 9:00.

Exotica prezentaroare Ameri Nasrin este o vedeta TV despre care fanii au curiozitati legate de: Nasrin Ameri unde s-a nascut, Nasrin Ameri si iubitul ei, Nasrin Ameri operatie la nas etc.

Wiki-ul ne-o prezinta pe Nasrin Ameri, simpatica moderatoare de la Antena Stars ca fiind o femeie extrem de talentată, dar și o familistă convinsă.
NASRIN AMERI  wiki biografic vedeta cu origini persane

Moderatoarea de la Antena Stars și mama ei sunt extrem de apropiate, iar acest lucru se vede și în fotografiile postate de Nasrin pe Instagram.

Vedetei Ameri Nasrin îi plac machiajele persane, ea chiar are origini de acolo, tatăl ei fiind iranian.

Machiajele acelea pline de grafice, cu linia de tuş mai lungă, pronunţată, care scoate ochii în evidenţă, cu ruj roşu, seducător.

Make-up artistele spun ca nu au ce defecte să-i mascheze, are un ten perfect, precum o piele de bebeluş. Totuşi, machiajul de televiziune trebuie să fie mai accentuat.

In toamna lui 2018 Nasrin Ameri, frumoasa prezentatoare a matinalului de weekend de la Antena Stars, a avut parte de surpriza vieții sale.

După patru ani de relaţie, iubitul lui Nasrin Ameri a cerut-o în căsătorie, într-un mod cu totul neașteptat.

Cu ajutorul lui Andrei Ştefănescu, iubitul lui Nasrin a strâns la un loc toţi prietenii apropiaţi şi a pus la cale superbă cerere în căsătorie.

Deşi la prima vedere părea că va avea loc o banală şedinţă foto, totul s-a transformat în cea mai frumoasă seară pentru Nasrin.

Frumoasa prezentatoare de la „Star Matinal de Weekend” a fost copleşită de emoţii şi a izbucnit în lacrimi de fericire.
MAI POTI CITI